loading...
همه چی از همه جا
آتیش بازدید : 64 نظرات (0)

آیت الله هاشمی در دیدار در دیدار اعضای حزب اعتدال و توسعه گفت: متأسفانه در دولت گذشته وضعیت احزاب رضایت­بخش نبود چون جریان حاکم درکشور همه امکانات را دراختیارخود گرفته بود و درهمه جا اعمال نفوذ کرده و این­گونه القاء می کردند که کار تمام شده و دوران ظهور شروع شده است و ما فقط باید راه را همواتر کنیم.در پی این سخنان اینستاگرام منسوب به احمدی نژاد پاسخ وی را داد.

روزنامه دنیای اقتصاد: آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: متأسفانه در دولت گذشته وضعیت احزاب رضایت­بخش نبود چون جریان حاکم درکشور همه امکانات را دراختیارخود گرفته بود و درهمه جا اعمال نفوذ کرده و این­گونه القاء می کردند که کار تمام شده و دوران ظهور شروع شده است و ما فقط باید راه را همواتر کنیم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی درادامه با بیان اینکه هیچ­کس از زمان ظهورامام زمان(عج) مطلع نیست و فقط زمان آن را خدا می داند، گفت: ما فقط می توانیم درمورد نشانه ها و زمینه های ظهورامام زمان(عج) اظهارنظر کنیم.

در پی این سخنان اینستاگرام منسوب به احمدی نژاد در مطلبی با انتشار بخشی از سخنان محمود احمدی نژاد در خرداد ماه سال جاری در همدان نوشت: انسان منتظر به دنبال نشانه نیست.

 بلکه به دنبال راه و وظیفه و فهم فرایند حرکت در مسیر اراده الهی و استقبال از ظهور کامل است. منتظر به دنبال نقش آفرینی در فرایند ظهور است. در این فرایند است که راه معلوم می شود و وظیفه انسانهای منتظر تعیین می گردد. اگر فرایند را بفهمیم، موقعیت و مسئولیت خودمان را خواهیم شناخت.

آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

زلزله ۵٫۷ ریشتری که کانون آن شهر قبله جمهوری آذربایجان بود، استان اردبیل به ویژه شهرستان های هم مرز با جمهوری آذربایجان را لرزاند.

به گزارش کرج رسا، از پایگاه زلزله نگاری موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، این زلزله ساعت ۹ و ۱۳ دقیقه و ۳۸ ثانیه روز جمعه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در داخل مرزهای جمهوری آذربایجان به وقوع پیوسته است.

این زلزله در بسیاری از شهرهای استان اردبیل و آذربایجان شرقی احساس شد و مردم با هراس منازل مسکونی خود را ترک و به خیابان ها ریختند.

گزارش ها از شکسته شدن شیشه و ترک خوردن برخی منازل در شهرستان های پاس آباد و بیله سوار مغان دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل گفت: نیروهای امدادی در استان اردبیل به حال آماده باش درآمده اند.

علی اسلامی بیان کرد: مسوولان در شمال استان مشغول بررسی موضوع و وارد آمدن خسارت احتمالی در روستاها هستند و تاکنون گزارشی در این زمینه به مرکز استان نرسیده است.

   

ایرنا

آتیش بازدید : 78 نظرات (0)

یک ستاره کشتی کج به قتل نامزد خود در 30 سال پیش متهم شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: یک ستاره کشتی  کج به قتل نامزد خود متهم شد.

آقای «جیمی سوپر فلی سنوکا» 72 ساله اهل امریکا، به اتهام قتل خانم «نانسی آرجنتینو» اهل بروکلین نیویورک، در می سال 1983 در اتاق هتلی واقع در پنسیلوانیا در دادگاه حاضر شد.

براساس گزارش پلیس، آقای «سنوکا» در روز 10 می 1983 با نامزد خود برای اجرای مسابقات به " فرگوسن " رفت و در هتلی اقامت کردند و وقتی در روز حادثه به اتاق هتل برمی گردد نامزدش را که قادر به نفس کشیدن نبود و یک مایع زرد رنگ از دهان و بینی اش بیرون می آمد یافت ،او بلافاصله قربانی را به بیمارستان انتقال داد اما خانم " آرجنتینو " براثر ضربه مغزی و جراحت در ناحیه جمجمه روز بعد جان خود را از دست داد.

در گزارش پزشکی قانونی ، بیش از 12 مورد جراحت و بریدگی در تمام بدن "آرجنتینو " مشخص شد و گفته می شود که او براثر این جراحت ها  و آسیب شدید جمجمه جان خود را از دست داده است .

در زمان جنایت آقای " سونکا " 39 سال داشت و یک قهرمان معروف بود و تنها شخص مرتبط با این موضوع بود اما او هرگز به عنوان مضنون و یا مجرم دستگیر نشد تا هفته گذشته که پرونده جنایت همسر او دوباره باز شد و او اولین مضنون این پرونده است .

در تحقیقات گسترده تر پلیس معلوم شد که  روز قبل از جنایت و قبل از رفتن به هتل این زوج در کنار جاده با یکدیگر درگیر شدند به طوری که " سونکا " نامزد خود را بر زمین کوبید و شروع به ضرب و شتم او کرد این ماجرا 5 شاهد دارد که به درخواست پلیس در دادگاه حاضر شدند.

آقای " سونکا " که در حال حاضر از سرطان معده رنج می برد در دفاع از خود بیان کرد؛ من هیچ ارتباطی با مرگ " آرجنتینو" ندارم و هرگز او را مورد ضرب و شتم قرار ندادم و ادعا کرد که این اتهامات دروغ کذب است .

خواهر " آرجنتینو " پس از شنیدن دستگیری " سونکا " ابراز خوشحالی کرد و گفت که مادر 90 ساله ام از اجرای عدالت پس از 30 سال خوشحال خواهد شد .

دادگاه این مرد در جلسات بعدی ادامه دارد .

آتیش بازدید : 78 نظرات (0)

داستانی عاشقانه و زیبا برای شما عزیزان آماده کرده ایم. می توانید در بخش نظرات, نظر خود را درمورد این داستان عاشقانه بیان کنید.

داستان عاشقانه

زن و شوهر جوانی سوار برموتورسیکلت در دل شب می‌راندند. آنها از صمیم قلب یکدیگر را دوست داشتند.

زن جوان: 'یواشتر برو من می‌ترسم' مرد جوان: نه، اینجوری خیلی بهتره!

زن جوان: 'خواهش می‌کنم، من خیلی میترسم.' مردجوان: 'خوب، اما اول باید بگی دوستم داری!'

زن جوان: 'دوستت دارم، حالا میشه یواشتر برونی؟' مرد جوان: 'مرا محکم بگیر'

زن جوان: 'خوب، حالا میشه یواشتر؟' مرد جوان: 'باشه، به شرط این که کلاه کاسکت مرا برداری و روی سرت بذاری، آخه نمی‌تونم راحت برونم، اذیتم می‌کنه.'

**

روز بعد روزنامه‌ها نوشتند برخورد یک موتورسیکلت با ساختمانی حادثه آفرید. در این سانحه که بدلیل بریدن ترمز موتور سیکلت رخ داد، یکی از دو سرنشین زنده ماند و دیگری در گذشت.

مرد از خالی شدن ترمز آگاهی یافته بود پس بدون این که زن را مطلع کند با ترفندی کلاه کاسکت خود را بر سر او گذاشت و خواست برای آخرین بار دوستت دارم را از زبان او بشنود و خودش رفت تا او زنده بماند و این است عشق واقعی!



منبع: dastanekotah91.blogfa.com

آتیش بازدید : 67 نظرات (0)

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی در پایان نشست مطبوعاتی با انتقاد از برخی شرایط ایجاد شده برای تیم ملی اعلام کرد اگر مسوولان فکر می کنند او مشکل تیم ملی است آمادگی ترک پستش به عنوان سرمربی تیم ملی را دارد.

ورزش سه: سرمربی تیم ملی با انتقاد از اتفاقی که برای بازیکنان سرباز تیم ملی افتاده است گفت: ما دو سال با بختیار رحمانی و سروش رفیعی تمرین کردیم و حالا آنها را در اختیار نداریم. این همان اتفاقی است که ممکن است سال آینده برای سردار آزمون بیافتد یا دو سال بعد برای مهدی ترابی. ما هرگز زمان را نمی توانیم به دست بیاوریم، جام جهانی روسیه فرداست و این بازیکن ها بنا به دلایلی که همه می دانید و شاید بازگو کردنش باعث ناراحتی بشود در جمع ملی پوش ها حضور ندارند. من حاضرم اگر که فکر می کنید مشکل تیم ملی من هستم بی دردسر پست خودم را ترک کنم.

وی ادامه داد: چیزی که ما می خواهیم ذره ای احترام است و نه چیز دیگری. اگر می خواهیم به جام جهانی صعود کنیم باید همه با هم متحد باشیم در غیر این صورت من آمادگی این را دارم که نیمکت تیم ملی ایران را تحویل فرد دیگری بدهیم.

کی روش با این جمله نشست مطبوعاتی خود را به پایان رساند تا حتی با یک پیروزی 6 بر صفر هم اوضاع کاملا عادی نباشد.
منبع : برترین ها
آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

زائران خانه خدا نگران‌اند؛ نگران ویروس «کرونا» که حالا ٢ سالی می‌شود در عربستان جا خوش کرده است. بیماری که اوج آن در تابستان ‌سال گذشته، گریبان مردم عربستان را گرفت و حالا با گذشت یک سال، ٢ هفته مانده به آغاز مراسم حج، زمزمه‌های شیوع بالای آن، بلندتر شنیده می‌شود. وزارت بهداشت عربستان، ششم شهریور ماه امسال، از مرگ ١٩ نفر در کشورش به دلیل ابتلا به کرونا خبر داد.

روزنامه شهروند: زائران خانه خدا نگران‌اند؛ نگران ویروس «کرونا» که حالا ٢ سالی می‌شود در عربستان جا خوش کرده است. بیماری که اوج آن در تابستان ‌سال گذشته، گریبان مردم عربستان را گرفت و حالا با گذشت یک سال، ٢ هفته مانده به آغاز مراسم حج، زمزمه‌های شیوع بالای آن، بلندتر شنیده می‌شود. وزارت بهداشت عربستان، ششم شهریور ماه امسال، از مرگ ١٩ نفر در کشورش به دلیل ابتلا به کرونا خبر داد.

خبری که زائران چمدان‌بسته خانه خدا را با تردید مواجه کرد. براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان، از سال ٢٠١٢ تاکنون، حدود ٥٠٢ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا یا همان مرس در این کشور جان باخته و ١١١٥ نفر مبتلا شدند که ١٩ مورد مرگ در هفته قبل از آن، یعنی اوایل شهریورماه ثبت شد. حالا همین آمارها ٢‌میلیون مسلمان از سراسر جهان را به فکر انداخته است. گفته می‌شود عربستان در میان تمام کشورهای دنیا، بیشترین خسارت را از ابتلا به ویروس کرونا متحمل شده است. هشتم شهریورماه بود که رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از جدی بودن شیوع کرونا در عربستان خبر داد. شیوع این بیماری به اندازه‌ای جدی بود که تیم‌های پزشکی ایران، برای پیشگیری از ورود آن به کشور، در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

بررسی‌ها نشان می‌داد، بیشترین میزان شیوع کرونا در شهر ریاض است، یعنی جایی که شاید کمتر گذر ایرانی‌ها به آن بیفتد، اما رفت‌و‌آمد مردم عربستان از این شهر به مکه و مدینه به‌ویژه در موسم حج، خطر انتقال این بیماری به زائران ایرانی و درنهایت ورود کرونا به ایران را ایجاد می‌کند. مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این تأکید کرده بود که موارد معدودی نیز از شهرهای دیگر عربستان مانند جده، مکه و مدینه گزارش شده است که جای نگرانی ندارد. وزارت بهداشت ایران از همان زمان که شیوع کرونا در عربستان جدی اعلام شد، دست به کار شد تا خاطره‌ سال گذشته ابتلا و مرگ ٦ زائر کرمانی، تکرار نشود.

 همزمان با اعلام میزان مرگ‌ومیر در عربستان، پایگاه مراقبت بهداشتی در فرودگاه‌های حجاج در حالت آماده‌باش قرار گرفت و تیم پزشکی مراقبت از زائران ایرانی به شهرهای مکه و مدینه اعزام شد. از سوی دیگر هم بنا بر آنچه رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد، اورژانس‌های پیش‌بیمارستانی هم برای ورود احتمالی بیماران در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند، از سوی دیگر از میان زائران نیز افرادی به‌عنوان رابطان سلامت انتخاب شده‌اند تا با سیستم بهداشتی مسافران در ایام حج همکاری کنند. همچنین، با خطوط هواپیمایی فعال هماهنگی‌هایی شده تا چنانچه مسافران نیاز به مراقبت درمانی داشتند، به سرعت اقدام شود.

عضو کمیته کشوری کرونا، نهم شهریورماه، یعنی ٣ روز پس از اعلام تعداد تلفات این بیماری در عربستان، تأکید کرد که ١٦٥‌هزار زائر ایرانی حج در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند. مسعود مردانی همان موقع تأکید کرد که کرونا بیماری بومی عربستان شده و اگر نکات بهداشتی رعایت نشود، ممکن است این ویروس کشنده، سراغ زائران ایرانی هم برود. همه این هشدارها درحالی است که هنوز هیچ واکسنی برای آن تولید نشده، این در حالی است که بیش از ٥٠‌درصد مبتلایان، جانشان را از دست می‌دهند.

خطر ورود این بیماری به کشور تا جایی مسئولان وزارت بهداشت را نگران کرده که آنها هفته گذشته دستورالعمل کنترل این بیماری را برای تدوین دستورالعمل‌های پیشگیری و کنترل، بررسی کردند. براساس آنچه این وزارتخانه اعلام کرد، پزشکان و کارکنان بیمارستان‌ها، نخستین گروهی هستند که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند، از این رو باید امکانات محافظتی مانند ماسک، گان، دستکش و محلول ضدعفونی‌کننده به میزان لازم در اختیار این گروه قرار گیرد. درست همانند اتفاقی که برای خانه بهداشت عربستان رخ داد و کارکنانش را مبتلا به کرونا کرد.

در کنار همه اینها محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، به زائران وعده داد پس از بازگشت از خانه خدا، تا ٢ هفته تحت مراقبت قرار گیرند. به گفته او، تمام افرادی که از ایران به عربستان می‌روند، آموزش‌های لازم را برای پیشگیری از این بیماری دریافت می‌کنند و بعد از بازگشت به کشور نیز تا ٢ هفته تحت نظر هستند. او تأکید کرد که یک تیم فوق تخصصی نیز از طرف هیأت پزشکی حج ایران به عربستان رفته و به عنوان نماینده وزارت بهداشت، وضع این بیماری را در بین ایرانیان رصد می‌کند.

از سوی دیگر، پیرحسین کولیوند، معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر هم با بیان این‌که مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با دارا بودن بهترین امکانات و کادر درمانی مجرب، از ابتدای ورود زائران تا پایان عملیات حج، همراه زائران است، تأکید کرد که زائران نگرانی نداشته باشند.در این میان با توجه به افزایش نگرانی‌ها و شیوع بالای کرونا در عربستان، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم از وزارت بهداشت خواست تا مانع ورود این بیماری به کشور شود. مرس یا سندرم تنفسی خاورمیانه، نام یک نوع ویروس تنفسی است که مبتلایان به آن، دچار تنگی نفس، تب و سرفه می‌شوند.

در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال، نارسایی حاد تنفسی، اختلالات انعقادی و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است. این ویروس نخستین‌بار در سپتامبر‌ سال ٢٠١٢ میلادی در عربستان مشاهده شد. ویروس کرونا عامل بیماری مرس، گونه‌ای مرگبارتر اما با قابلیت انتقال کمتر از ویروس سارس به شمار می‌رود که در‌ سال ٢٠٠٣ در آسیا شیوع یافت و ٨‌هزار و ٢٧٣ نفر را مبتلا کرد.


چگونه از ابتلا به کرونا پیشگیری کنیم؟

براساس اعلام مسئولان وزارت بهداشت، مهم‌ترین اقدام پیشگیرانه این است که زائران از تجمع‌های غیرضروری به‌ویژه در جایی که افرادی آبریزش بینی، عطسه یا سرفه دارند، خودداری کنند و اگر به این علایم مبتلا شدند، خود را در قرنطینه قرار دهند و اعمال حج را به تاخیر بیندازند تا منجر به ابتلای دیگران نشوند.

اقدام مهم دیگر خودداری از دست دادن و به‌ویژه بوسیدن است که یک عادت رایج بین ایرانیان است. نکته دیگر شست وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون است. حجاج باید به‌طور مداوم هر جا آب و صابون دیدند، دست‌های خود را بشویند زیرا ثابت شده شست‌وشوی دست باعث قطع زنجیره انتقال ویروس به دیگران می‌شود. از سوی دیگر اگر زائران دچار علایمی مانند آبریزش بینی، عطسه و خلط شدند، از دستمال یک‌بار مصرف استفاده کنند و آن را در سطل دردار بیندازند.

 

منبع : برترین ها

آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در دیدار روز جمعه با ملک سلمان پادشاه عربستان، دسترسی بدون قید و شرط سازمان های بشردوستانه به یمن را خواستار شد.

خبرگزاری ایرنا: باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در دیدار روز جمعه با ملک سلمان پادشاه عربستان، دسترسی بدون قید و شرط سازمان های بشردوستانه به یمن را خواستار شد.

در حالی که ملک سلمان در دیدار با باراک اوباما بار دیگر از نگرانی های کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5 سخن به میان آورد، اوباما به وی گفت که به سازمان های بشردوستانه اجازه داده شود بدون هیچ مانعی به یمن دسترسی داشته باشند.

اوباما پس از دیدار با سلمان گفت: «نگرانی ما درباره یمن مشترک است و برقراری دولتی کارآمد که ضمن ارایه همه خدمات بتواند شرایط انسانی این کشور را بهبود بخشد، لازم است.

این رسانه به نقل از روزنامه نیویورک تایمز گزارش داده که وزارت دفاع آمریکا قرارداد تسلیحاتی یک میلیارد دلاری را با عربستان نهایی کرده است که براساس آن، تسلیحاتی برای مقابله با داعش و انصارالله در یمن در اختیار ارتش آل سعود عربستان قرار داده می شود.

به گزارش ایرنا، ائتلاف عربی به رهبری عربستان و با همراهی آمریکا از ششم فروردین ماه امسال تهاجم هوایی گسترده ای را علیه مواضع جنبش مردمی انصارالله و متحدان این جنبش در یمن آغاز و این کشور را از هوا، زمین و دریا محاصره کرده است.

عربستان در سکوت مجامع جهالی و حقوق بشری با زیرپاگذاشتن قوانین و مقررات بین المللی، همچنان به کشتار مردم مظلوم یمن و حمله به تاسیسات و مراکز غیرنظامی از جمله بیمارستانها ادامه می دهد.

براساس گزارش سازمان های بین المللی، بیش از 21 میلیون تن در یمن (بیش از 80 درصد از جمعیت این کشور) به کمک نیاز دارند و میلیونها تن نیز با کمبود غذا روبه رو هستند. همچنین نزدیک به پنج هزار یمنی از جمله صدها زن و کودک به شهادت رسیده اند.

بر اثر حملات آل سعود، تاکنون بیشتر تاسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان ها، مدارس و خانه های مردم یمن ویران شده اند.

دیروز(جمعه) رسانه ها اعلام کردند که انصارالله با طرح پیشنهادی فرستاده سازمان ملل برای حل و فصل بحران یمن موافقت کرده است.

شبکه خبری المیادین با انتشار سند پیشنهادی فرستاده ویژه بان کی مون در امور یمن برای حل بحران این کشور اعلام کرد: در این سند که مورد پذیرش جنبش انصارالله قرار گرفته، بر اجرای قطعنامه 2216 شورای امنیت و نیز لغو محاصره دریایی، زمینی و هوایی یمن تاکید شده است.

از مهمترین بندهای این سند، بازگشت حکومت خالد بحاح (معاون منصور هادی) به یمن و انجام ماموریت به عنوان دولت موقت برای مدت حداکثر 2 ماه تا تشکیل دولت وحدت ملی است. همچنین بر از سرگیری مذاکرات بین طرف های مختلف در یمن زیر نظر سازمان ملل تاکید شده است.

درعین حال «اسماعیل ولد الشیخ» فرستاه سازمان ملل، در این سند خواستار آتش بس کامل و عقب نشینی همه گروه های مسلح از شهرهای یمن شده است.

وی همچنین سند پیشنهادی خود درباره حل بحران یمن را برای «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری فراری، به ریاض فرستاده است.

منابع آگاه به المیادین گفتند که جنش انصارالله با سند نهایی که آخرین اصلاحات در آن صورت گرفته موافقت کرده و هیات انصارالله در مسقط پایتخت عمان منتظر تصمیم منصور هادی و ریاض درباره این سند است.
آتیش بازدید : 90 نظرات (0)

مهدی اخوان ثالث شاعر بزرگ کشورمان, شعری زیبا دارد که پر از امید است! در ادامه شعر زیبای مهدی اخوان ثالث را خواهید خواند.

شعر زیبای مهدی اخوان ثالث

نذر کرده ام
يک روزی که خوشحال تر بودم
بيايم و بنويسم که
زندگی را بايد با لذت خورد
که ضربه های روی سر را بايد آرام بوسيد
و بعد لبخند زد و دوباره با شوق راه افتاد

 

يک روزی که خوشحال تر بودم
می آيم و می نويسم که
اين نيز بگذرد
مثل هميشه که همه چيز گذشته است و
آب از آسياب و طبل طوفان از نوا افتاده است

 

يک روزی که خوشحال تر بودم
يک نقاشی از پاييز ميگذارم , که يادم بيايد زمستان تنها فصل زندگی نيست
زندگی پاييز هم می شود , رنگارنگ , از همه رنگ , بخر و ببر

 

یک روزی که خوشحال تر بودم
نذرم را ادا می کنم
تا روزهايی مثل حالا
که خستگی و ناتوانی لای دست و پايم پيچيده است
بخوانمشان
و يادم بيايد که
هيچ بهار و پاييزی بی زمستان مزه نمی دهد
و
هيچ آسياب آرامی بی طوفان

آتیش بازدید : 135 نظرات (0)

مردم عصبانی با چوب ، سنگ و هر چیزی که می توانستند این مرد شیطان صفت را مورد ضرب و شتم و تا لحظه مرگ به زمین کشاندند و با شادمانی فیلم برداری کردند و عکس ...

جمعی از مردم شهر دیماپور هند با حمله به زندان مرکزی این شهر ، یک مرد شیطان صفت که متهم به تجاوز جنسی به یک دانش آموز بود را ربوده و در خیابان های شهر کشاندند.

tajavoz-jensi-be-pesar-5.jpg

مردم عصبانی با چوب ، سنگ مجرم را می زدند و این مرد شیطان صفت را تا لحظه مرگ به زمین کشاندند و با شادمانی فیلم برداری کردند و عکس گرفتند.هندوستان از کشورهایی است که در چند سال اخیر در آن تجاوز های جنسی مکرری رخ داده و بسیاری از آنها به بحران های سراسری تبدیل شده است.

tajavoz-jensi-be-pesar.jpg

عاقبت تجاوز جنسی به پسر بی گناه

tajavoz-jensi-be-pesar-2.jpg

عکس حمله مردم به متجاوز جنسی

منبع:پرداد

آتیش بازدید : 124 نظرات (0)

دو قسمت آخر «تعبیر وارونه یک رویا» برخلاف کل سریال به مذاق برخی خوش نیامد و دستمایه انتقادهای زیادی در فضای مجازی شد.


روزنامه هفت صبح - وحید سعیدی، احمد رنجبر: دو قسمت آخر «تعبیر وارونه یک رویا» برخلاف کل سریال به مذاق برخی خوش نیامد و دستمایه انتقادهای زیادی در فضای مجازی شد.

از یکشنبه شب و بلافاصله بعد از پایان آخرین قسمت سریال «تعبیر وارونه یک رویا»، موج عجیبی در سایت های خبری و شبکه های مجازی علیه فریدون جیرانی شکل گرفت. بیشتر نقدها به این سمت متمایل بود که این سریال عملا وزارت اطلاعات و نیروهای آن را تحقیر کرده و با پایان بندی عجیب اش شعور مخاطبان را نادیده گرفته.

دفاع فریدون جیرانی از یک رویا


یک روز بعد از پخش سریال، نقدها بیشتر شد و واکنش ها حتی به مجلس هم رسید. با وجود اینکه سریال چند هفته مداوم روی آنتن بود و به لحاظ ساختار و محتوا می شد درباره ابعاد مختلف آن صحبت کرد اما عمده انتقادها روی همین دو قسمت آخر متمرکز شده بود.

فقط چند نفری بودند که در این میان، ساختار کل سریال را مد نظر قرار دادند و نوشتند که محصول ارائه شده توسط جیرانی، به طور کلی اثر قابل قبولی بوده و شاید برای ایرادهای قسمت های انتهایی، دلیل خاصی وجود داشته، بریده ای از این نقد و نظرهای مثبت و منفی درباره سریال را مرور می کنیم.

1- مهمترین ایرادی که مخاطبان و رسانه ها به «تعبیر وارونه یک رویا» گرفته اند این است که به طور کلی تصویری تحریف شده از وزارت اطلفاعات نشان داده و طوری القا کرده که ماموران اطلاعات خیلی ضعیف و دست و پا چلفتی هستند.

غلامعلی جعفرزاده، عضو فراکسیون رسانه و هنر مجلس، روز گذشته اظهارنظر تندی راجع به سریال کرده و گفته: ««تعبیر وارونه یک رویا» تجربه ای فاجعه انگیز در ژانر جاسوسی بوده. متاسفانه کارگردان، شم پلیسی و اطلاعاتی برای نیروهای امنیتی حاضر در این سریال قائل نشده بود... تمام دنیا از سیستم و نهادهای امنیتی ایران می ترسند اما متاسفانه این فیلم نتوانست ذره ای از قدرت آنها را به نمایش بگذارد.»

در کنار او نقد و نظراتی از این قبیل که «آیا بیراه نیست همه مامورین اطلاعاتی منتظر باشند در خانه ای ترور انجام شود، از هفته ها پیش تدارک دیده باشند، افراد را شناسایی کنند و ... بعد سر بزنگاه تروریست ها بیایند و محافظ را بکشند و ...؟!».

«در کل، مامورین وزارت اطلاعات داخل سریال در یک پرونده مهم امنیت ملی چه کاری انجام دادند؟ فقط مهندس اصلی را برداشتن و یک بی گناه را به جای او گذاشتند و به کشتن دادند...» و ... هم فراوان بود.

2- پایان بندی سریال و رد شدن بی حساب و کتاب مامور اطلاعات از مرز هم تندترین انتقادها را به همراه داشت. جعفرزاده نسبت به این مسئله هم واکنش جدی نشان داده و گفته: «قسمت آخر این سریال به صورت فاجعه باری تمامش د؛ به طوری که نیروی امنیتی با پای پیاده از جاده مرزی عبور کرد بدون اینکه با نیروهای مرزی روبرو شود و این موضوع با توجه به مرزهای به شدت کنترل شده غیر ممکن بوده و بیشتر شبیه یک کمدی است.»

دفاع فریدون جیرانی از یک رویا

سایر رسانه ها و منتقدان هم روی این امر اتفاق نظر داشتند که عبور از مرز به این سادگی امکان ندارد: «عملیات در کشورهای دیگه آنقدر بی حساب و کتابه؟ بدون پاسپورت یا کارت شناسایی با اتوبوس گردشگری از مرز یه کشور رد بشی، اونجا با خیال راحت دست به اسلحه ببری و عین آرنولد بیست نفر رو یکه و تنها بکشی!!!»، «من خودم یه مخاطب عام هستم ولی آنقدر عقلم می رسه که نمی شه پای پیاده بدون هیچ تجهیزاتی بدون آب و غذا از مرز اونم جاده فرعی رد شد!!»

3- برخی هم به ساختار سریال ایراد گرفته اند و نوشته اند که سریال مناسب این دوره و زمانه نیست و ساخت چنین سریالی از فریدون جیرانی با کارنامه پرباری که دارد بعید است. «آقای جیرانی که عاشق سریال 24 است لااقل می توانست یه کپی پیست ریز کنه که به شعور بیننده با این سطح گاف ها توهین نشه»، «به نظر من این سریال اگه دو دهه 60 پخش می شد، می تونست سریال محبوبی باشه اما در روزگاری که منِ مخاطب، سریال هایی مثه 24 و خانه پوشالی رو دیدم و می بینم؛ نه.»، «با تمام احترامی که برای آقای جیرانی قائلم ولی بهتر بود این مجموعه را نمی ساختند چون هم به شعور مخاطب توهین شده هم توانایی های خودش زیر سوال رفته»، «این سریال نقطه قوت خاصی نداشت... ساختار این سریال هم پر اشکال بود، دیالوگ ها و دیالوگ گویی ها خیلی شعارزده بود و ...»، «فیلمنامه در حد یک فیلم سینمایی بود که می شد یه فیلم شسته و رفته ازش درآورد. اگر دقت کنیم این سریال بیشتر از دیالوگ، موسیقی اضافی و صحنه های کش دار الکی داشت.»

4- با وجود تمام این نقدها، خیلی ها هم معتقدند «تعبیر وارونه یک رویا» به نسبت تمام سریال های جاسوسی و اطلاعاتی اخیر یک سر و گردن بالاتر بوده و به لحاظ ساختار هم کاملا قابل دفاع است: «به نظرم این سریال یکی از بهترین سریال های چند سال اخیر تلویزیون بود که البته با استانداردهای بالایی ساخته شده بود.

اگه یک مقایسه ساده بین کیفیت ساخت این سریال و سریال های آبکی این چند ساله بیندازید متوجه می شید که نقد غیرمنصفانه ای انجام داد.» «این سریال در کنار یکسری نقاط ضعف، نقاط قوت زیادی هم داشت.»، «همتون می دونید که کشور ما تا چه اندازه در ژانر پلیسی و امنیتی ضعیفه، چه در سریال چه در سینما!!! تا اونجا که فیلم ها و سریال های پلیسی داخلی بیشتر به کمدی شبیه هستن؛ پس چرا آنقدر با عصبانیت سریالی رو نقد می کنید که از خیلی از سریال های هم رده خودش سرتره؟! این سریال لااقل اگه هیچی نداشت یه موسیقی متن فوق العاده داشت که هیچ کس ازش تمجید نکرد.»

5- برخی از این انتقادها روی نکاتی کاملا ظریف و جزیی متمرکز شده اند؛ نکاتی که وقتی کنار هم قرار می گیرند شاید چندان هم جزیی نباشند. یکی از این نکات، شیوه اسلحه به دست گرفتن توسط ناصر است. برخی نسبت به اینکه یک مامور اطلاعات نباید تا این حد آماتور اسلحه به دست بگیرد گلایه کرده و نوشته اند: «توصیه می شود در صحنه های خلع سلاح یا حمل مجرم لااقل از یک متخصص انتظامی یا نظامی استفاده شود یا در فرم گرفتن سلاح از مربی سلاح استفاده شود جهت آموزش. تمام این سریال پر بود از اشتباهات تاکتیکی و آموزشی.

البته جای تشکر داره از کارگردان و بازیگران مجموعه ولی می تونست حرفه ای تر کار بشه.»، «کارگردان حتی برای شیوه نگه داشتن اسلحه هم با مشاوران انتظامی مشورت نکرده. بچه من هم اگر یک اسلحه بدهیم دستش همینطوری آن را نگه می دارد که این مامور اطلاعاتی نگه داشته» و ... مسئله قابل بحث دیگر این است که چرا اینقدر در سریال باران می بارد. اگر ما تا این حد بارندگی داشتیم قطعا با بحران کم آبی روبرو نمی شدیم.

این نخستین واکنش فریدون جیرانی نسبت به اتفاقات و حواشی سریال تعبیر وارونه یک رویاست. حرف های او را در ادمه بخوانید:

دلم شکست

همه چیز داشت خوب پیش می رفت و تا همان دو قسمت پایانی سریال «تعبیر وارونه ی رویا» در عرش بود. همه از آن تعریف می کردند اما همه چیز در همان دو قسمت دود شد رفت هوا. شبکه اجتماعی و سایت ها پر شد از انتقادها و ایراداتی که به دو قسمت پایانی وارد شده بود. ما همه این انتقادها را با جیرانی در میان گذاشتیم و او به همه آنها پاسخ داد. این مصاحبه عصر روز سه شنبه (10/06/1394) و حدود ساعت پنج بعدازظهر در دفتر جیرانی انجام شد.

سریال تا چند قسمت آخر، سیر حرکتی موفقی داشت و تا حدی طبق استانداردی که از فریدون جیرانی انتظار داشتیم جلو می رفت اما یکمرتبه همه چیز تغییر کرد. یکمرتبه قهرمان داستان مثل رمبو از همه خطرات می گذرد تا تنهایی دختر و دامادش را نجات دهد.

 این مسئله یکی دو روز گذشته با انتقادهای فراوانی روبرو شده. خیلی ها معتقدند جیرانی قصد تخریب وزارت اطلاعات را داشته و برخی دیگر قسمت آخر را یک کمدی ارزیابی کرده اند. خودتان به عنوان کارگردان، چه دفاعی از این مسائل دارید.


- از ابتدا قرار بود قهرمان مان تنها به این طرف مرز بیاید و مثل یک قهرمان آمریکایی آنها را نجات دهد؛ قهرمانی که ما خیلی دوستش داریم. از ابتدا فکر کرده بودم که شخصیت اصلی داستان، سیاوش مشرقی است. سناریو را باید اینطوری تعریف کرد که «تعبیر وارونه یک رویا» درباره یک بازیگر تئاتر است که در شرایطی قرار می گیرد که باید جای یک مهندس هسته ای نقش بازی کند و تا جایی پیش می رود که استحاله می شود و پای یک آرمانی می ایستد. سرانجام هم کشته می شود. داستان اصلی همین است اما به تدریج گفته می شود. یعنی از اول همه چیز طوری چیده شده بود که مامور اطلاعات، تنهایی از مرز رد شود.

یکی از مهمترین انتقادات دقیقا به همین مسئله وارد شده؛ اینکه چطور ممکن است یک مامور اطلاعات پای پیاده از مرز رد شود و بدون هیچ مشکلی خودش را سر بزنگاه به محل حادثه برساند.

- از اول می دانستیم که مامور اطلاعات سریال ما با پای پیاده وسط بیابان راه می افتد و از میان کوه ها خودش را به ارمنستان می رساند و هیچ وقت با گذرنامه از مرز عبور ونمی کند. به همه اینها فکر کرده بودیم. حتی به این مسئله که ناصر چطور خودش را به خانه امن برساند.

کاربرانی که به این مسئله انتقاد کرده اند یک چیزی را متوجه نشدند. اینکه سه قسمت قبل تر ژاله موید، جی پی اسی که داخل ساعتش کار گذاشته بودیم را لای مبل خانه امن موساد می اندازد. یعنی ما از قبل می دانستیم که قهرمان داستان ما می تواند به آنجا برسد. اینها را از نظر منطق درست کرده بودیم. حالا قهرمان ما باید تک و تنها برود جلو و آنها را نجات دهد. وارد ارمنستان شدیم، اتفاقاتی که اصلا پیش بینی اش را نمی کردیم. 20 روز سینه موبیل ما در مرز گیر کرد. به این دلیل که داخل سینه موبیل ما مواد غذایی هم بود و مرز اجازه عبور نمی داد.

15 روز هزینه ما بابت نشستن در هتل برای آزاد شدن سینه موبیل هدر شد. ما یک ماه و نیم برآورد داشتیم و زمانی که به فینال رسیدیم پول مان کاملا تمام شده بود. باور کنید دو روز مانده بود به آخر، هتل تهدید کرد اگر پول ندهید بیرون تان می کنیم. من تماس مستقیم گرفتم با دفتر آقای پورمحمدی و آنها کمک کردند.

چرا آن صحنه ها را در تهران نگرفتید؟

- چون نمی توانستیم در تهران از زن بی حجاب فیلم بگیریم. فقط در خارج از ایران چنین اجازه ای دارم. اگر این زن را به تهران می آوردیم باید یک روسری یا کلاه سرش می کردیم.

حتی در صحنه های داخلی؟

- بله. هیچ کس اجازه ندارد در ایران کسی را بی حجاب کند. یعنی شما نمی توانید بازیگر خارجی را به ایران بیاورید و بی حجاب جلوی دوربین ببرید. آن خانه ی هفته فیلمبرداری لازم داشت اما ما مجبور شدیم فینال را در یک روز بگیریم. قرار این بود که قهرمان ماشین بدزدد خودش را به آن خانه برساند، تعداد زیادی آدم بکشد و بعد به مرحله نجات برسد اما نشد. قرار بود با بدلکار خارجی کار کنیم که در دقیقه آخر نشد. بعد قرار شد بدلکار ایرانی پیدا کنیم که او هم سر قیمت مشکل پیدا کرد و رفت.

دفاع فریدون جیرانی از یک رویا


 یک افسر پلیس ارمنستان که دوست مان بود و اطلاعات فنی راجع به اسلحه گرفتن داشت به عنوان مشاور کنار گروه قرار گرفت و کمک منان کرد. تمام صحنه های اکشن دنیا در پلاتو و در زمان کافی گرفته می شود اما به خاطر موقعیتی که داشتیم فقط سعی مان این بود که صحنه های اکشن، خنده دار از آب درنیاید. من عمدا کشت و کشتار را حذف کردم که خنده دار نشود. تنها چیزی که طبق خواسته مان پیش رفت این بود که مرد سکته کند و بیفتد و تیر توی سر زن بخورد.

نمی توانستید دوباره برگردید و همین صحنه ها را از نو در ارمنستان بگیرید؟

- به این نتیجه رسیدیم که اگر بتوانیم پایان را دوباره با بازیگران در ارمنستان بگیریم. به تلویزیون هم گفتیم که پخش ما را عقب بیندازند تا این اتفاق بیفتد اما یکمرتبه اعلام کردند که زمان پخش سوم مرداد است و چنین امکانی ندارد. 10 بار گفتیم که آقا این سریال چیزی نیست که ما مونتاژ روزانه کنیم و شما روی آنتن ببرید. سریالی است که ما باید 25-24 یا هر تعداد قسمتی هست کامل و مونتاژ کنیم بعد شما با خیال راحت آن را پخش کنید.

گفتیم در قسمت های آخر نیاز به رفتن به ارمنستان داریم. حتی دنبال این بودیم که هزینه اش را جور کنیم و برویم ارمنستان اما نشد. بنابراین مواردی مثل اینکه مامور اطلاعات چرا از توی بیابان می رود و گذرنامه نشان نمی دهد اصلا مشکل نیست چون ماموران اطلاعات دقیقا همینطوری می توانند از مرز بگذرند. همه اینها واقعی است. اینکه آدرس را از روی جی پی اس پیدا می کند هم دقیقا درست است.

فکر ما این بود بازیگر تئاتر که نماینده قشر روشنفکری در جامعه به حساب می آید دارد در شرایطی حرف از آرمان می زند که به نظر من آرمانگرایی در میان بخش مهمی از نسل جوان از بین رفته. تنها چیزی که طبق میل ما درنیامد همان صحنه ورود به خانه بود. کما اینکه صحنه هلی کوپتر ما هم قرار نبود اینطوری باشد. ما فقط سه ساعت هلی کوپتر داشتیم و نمی توانستیم مطابق میل همه کار را انجام دهیم.

پس معتقدید همه مشکلات به این شرایط برمی گردد؟

- شما ببینید در فیلم های خارجی هم یک منطق هایی وجود دارد که اگر نگاه کنید متوجه می شوید یکجاییش می لنگد اما به نحوه ای اجرا می شود که شما سوال نمی کنید چرا منطقش این است. در یکی از فیلم هایی که من به شدت دوستش دارم به اسم «اسلحه مرگبار 1» مل گیبسون را دستگیر کرده اند و در زندان است.

اگر من و شما اینجا داشتیم سناریو را می نوشتیم ساعت ها فکر می کردیم که مل گیبسون چطوری باید دستش را باز کند و نجات پیدا کند. آنجا اما به چنین چیزی فکر نمی کنند. می گویند اکشن است و باید دربیاید. چرا؟ برای اینکه طوری آن صحنه فرار را می گیرند که تو سوال نمی کنی.

قهرمانش را باور می کنی.در این صحنه تمام صحنه های اکشن دنیا را می توانم برای تان روی کاغذ بیاورم که منطق های صحنه های اکشن شان می لنگد اما پرداخت ها جوری است که منطق به چشم نمی آید. اگر ساختار بلنگد شما از منطق سوال می کنی. اکشن را ساختار نجات می دهد، نه قصه. اکشن ها قصه ندارند فقط ساختار درون شان مهم است.

اما شما اکشن نساختید.

- بله ولی انتهای ما یک اکشن قوی نیاز داشت.

شما حرفه ای این کار هستید و می دانید که این محدودیت ها وجود دارد، بنابراین باید راهی پیدا می کردید که این محدودیت ها را دور بزنید.

- ما از اول طراحی مان غلط نبود. فقط آخر به این مشکل رسیدیم.

اما مشکل در قسمت آخر نبود. از زمانی که مامور اطلاعات شیشه ماشین را پایین می کشد و ترور می شود به سریال ایراد وارد است.

- آن هم اشکال ندارد. دقیقا مثل همین واقعیت اتفاق افتاده. ترور که قرار نیست در خانه اتفاق بیفتد، قرار است در خیابان باشد. قرار بوده یک نفر مراقب دم خانه باشد. عین تمام مراقب هایی که در واقعیت توی چنین شرایطی کشته شده اند، مامور ما هم شیشه را پایین می دهد و کشته می شود. ما اشتباه نکردیم. ما دوتا مرگ پشت سر هم داشتیم و اینطور به نظر آمد که ما داریم نیروهای اطلاعاتی را ضعف می شماریم.

در صورتی که اینطور نبود. نیروهای اطلاعاتی باید رودست می خوردند تا ما ته داستان به هدف اصلی مان می رسیدیم. ما به این فکر کرده بودیم که اینجا باید ربایش صورت بگیرد. حالا من ربایش را نشان نمی دهم. در طراحی اول مان هم این بود که نشان ندهیم.

 آن مردی که دم در می میرد از واقعیت گرفته شده. واقعا ما اشتباه نکردیم که مامور را بکشیم. واقعا ماموری در چنین شرایطی کشته شده. اینها پشت سر هم مثل پازل قرار می گیرند. حالا این پازل یک وقت هایی یک جاهایی اش هم اشکال پیدا می کند.

در ارتباط با ماجرای همین شیشه ماشین دو قسمت قبل می بینیم که برازنده وقتی یک لحظه شیشه را پایین می دهد ناصر بهش می توپد اما خود مامور اطلاعات نمی داند که نباید این کار را انجام دهد؟

- برای اینکه ترور قرار بوده در خیابان انجام شود. می گوید تروریست ممکن است همان باشد که دارد شیشه ماشینت را پاک می کند چون تمام تجربه اطلاعاتی ها این بوده که ترورها در خیابان انجام می شود. ربایش در آخرین لحظه اتفاق می افتد. وقتی جاوید کشته می شد. از بالا تصمیم می گیرند که ربایش توسط رویا انجام شود. قرار نبوده رویا این کار را بکند.

 ربایش در برنامه شان بوده اما نه توسط رویا. نکته اینجاست که ترور در خیابان انجام می شود و تا به حال هیچ کدام شان ربوده نشده اند؛ بنابراین اطلاعات فکر نمی کند چنین شرایطی پدید بیاید. حالا شاید پرداختش ضعف داشته باشد اما منطق اش درست است. تمام مواردی که انتقاد کرده اند در واقعیت وجود دارد. ترور ساختگی، جابجایی، عبور از سنگلاخ ها و ... همگی واقعی است؛ ما فقط یک مقدار ادویه اش را زیاد کردیم.

در اول سریال حضور ناصر را در ارمنستان می بینیم که در شمایل یک توریست رفته. خب این پذیرفتنی است ولی آخر داستان این شکل سفر تنهایی باورپذیر نیست.

- فینال دیگر نقطه نهایی است. باید کارتش را بگذارد و برود. تازه همین هم از نظر تلویزیون سخت بود که بخواهد یک مامور خودسر نشان دهد که به تنهایی سفر می کند. معمولا این کارها در تلویزیون انجام نمی شود. البته ما برای ترمیم فضای خودسری این مامور، یک دیالوگ برای داریوش ارجمند نوشتیم که می گوید با اجازه من به سفر می روی. ما هیچ گونه اشتباه فنی نکردیم؛ یک قهرمان تنها می خواستیم که به کوه ها برود و تنها سفر کند.

پارت اول سریال خیلی با قدرت جلو می رود و وارد حیطه هایی می شود که در تلویزیون زیاد سراغ نداشته ایم اما قهرمان بازی قسمت آخر را بیننده ایرانی زیاد دیده و توقع دارد چیز متفاوتی ببیند.

- اشکال ندارد. آشنازدایی نکردیم. قسمت اول هم آشنازدایی نکردیم و فقط قسمت دوم یک جاسوس جذاب گذاشتیم؛ آن هم به خاطر این بود که یک شانس بزرگ آوردیم. شانس بزرگ مان این بود که آقای صالحی (رییس سازمان انرژی اتمی) سعه صدر داشت وگرنه دچار مشکل می دیم. هیچ سازمانی به این شکل نیست که رییس آن خودش مستقیم زنگ بزند تشکر کند.

دفاع فریدون جیرانی از یک رویا


آقای صالحی سناریو را خوانده بود یا بعد از پخش زنگ زد و تشکر کرد؟

- تلویزیون یک مقدار ترسیده بود؛ مرتضی اصفهانی (نویسنده) به طور ضمنی مسئله را مطرح کرده بود. 9 قسمت سریال دیده شد. از طرف تلویزیون گفتند یک چیزهایی را اصلاح کنید؛ کردیم و تحویل دادیم.

پس برای همین است که در سازمان انرژی هسته ای مامور خیانتکار و جاسوس می بینیم.

- بله برای همین است که می گویم آقای صالحی سعه صدر داشت. ما با وحشت و هراس این شخصیت را در سریال گذاشتیم. انصافا آقای اصفهانی هم پای این مسئله ایستاد و حتی ابعاد آن را گسترده تر کرد. معتقدم اگر سازمانی دیگر بود حتما گیر می داد چرا مامور ما را جاسوس نشان داده اید. اگر سعه صدر باشد خیلی اتفاقات خوب در تلویزیون می افتد.

من سریالی برای پلیس نوشته بودم کل آن را رد کردند چون مامور عصبی و خشن بود. ما می خواستیم «تعبیر وارونه یک رویا» زن نداشته باشند، همانطور که در آثار جاسوسی زن و خانواده کمرنگ است. ما زن های قهرمان های اصلی را از داستان خارج کردیم. به نظرم این چیزها تازه است. من باز تکرار می کنم وزارت اطلاعات اعتماد کرد؛ پول نداغد ولی اعتماد کرد. اعتماد کرد که ی چیزهایی نشان داده شود. شما برای اولین بار می بینید که در یک دفتر با این دقت شنود گذاشته شود؟

یکی از ایرادهای پایان سریال این است که انگار به زور می خواهد مامور امنیتی را بزرگ کند.

- به نظرم به زور نیست. این تفکر به خاطر این است که خودمان خودمان را باور نداریم. البته یک مقدار به ساختار فنی فیلم ها برمی گردد ولی باز خودمان را قبول نداریم. برای همین وقتی قهرمان ما یک رفتاری انجام می دهد، نچسب می شود، هندی می شود...

آخر ما قهرمان های پذیرفته شده در سینما داشته ایم؛ الی ماشاءالله نقش های اکشن جمشید هاشم پور.

- این مامور عملیاتی است، کارشناس فکری داریوش ارجمند است.

تا قسمت آخر ما حرکتی از ناصر نمی بینیم که نشان از عملیاتی بودن او داشته باشد؛ به همین خاطر همین رفتارش در قسمت آخر پذیرفتنی نیست.

- چرا؛ اول سریال صحنه اکشن داشتیم. در ارمنستان فرار کرد. اسلحه کشید، دو نفر را کشت. ما یک سکانس عالی در ارمنستان گرفته بودیم اما باز آن جا هم دچار مشکل شدیم. یکی از آن دو ماشین که دنبال هم بودند باید تصادف می کرد و ماموران آن طرف نابود می شدند و ماشین دیگر فرار می کرد. امکانات نبود که این صحنه را بگیریم ولی صحنه اکشن گرفته بودیم پس قهرمان عملیاتی را نشان داده ایم. نمی دانم چرا یادتان نمانده. در قسمت چهار و خیلی زود نشان دادیم. البته اگر الان سناریو را بنویسم ارمنستان را وسط فلش بک می گذارم.

در شکل فعلی مسیر داستان از قسمت چهار عوض می شود.

- بله، عملیات قهرمانی در قسمت یک و دو و سه و چهار داشتیم. یعنی اینطور نبود که الکی روی قهرمان سوار شویم.

در صحبت های تان اشاره کردید قهرمان تان سیاوش مشرقی باشد اما در طول داستان در سایه است. یعنی آنقدری که داستان محسن و ژاله و هاشم جاوید و دیگران را می بینیم، سیاوش را نمی بینیم.

- منظور این نیست که سیاوش در همه فیلم حضور داشته باشد. قهرمان اصلی کسی است که یا درباره اش حرف می زنند یا به او می رسند. از ابتدای فیلم درباره این قهرمان (برازنده، دانشمند هسته ای) حرف می زنیم. داستان سریال دو عشق عجیب و غریب دارد ولی از عشق عجیب و غریب به برازنده می رسیم. یعنی حتی از عشق روانبخش به برازنده می رسیم.

درباره تصویر ماموران امنیتی هم صحبت کنیم. بازی داریوش ارجمند زیاد از حد نبود؟

- اصلا اینطور نبود. اولا من برای اولین بار در این سریال نشان داده ام که یک مامور امنیتی یک مجرم را می زند یا یک مامور امنیتی برای دیگری اسلحه می کشد. اگر شما همچین چیزی سراغ دارید به من بگویید. من سر همان مامور امنیتی که دعوا می کند با مشاورم بحث کردم؛ مشاورم اجازه داد این کار را بکنم ولی خیلی هم راضی به این نبود که او را بزند. کما اینکه وقتی اسلحه را در دهان قهرمان داستان می کند یعنی در آمد. شما ندیدی. ما چند چیز جنگیدیم. مامور اطلاعاتی عصبانی بشود، داد بزند. چرا؟ چون می خواستم این مجموعه باورپذیر باشد. مگر مامور امنیتی ناراحت و عصبی نمی شود؟ به ژاله موید سیلی می زند.

 حالا شما نمی بینید چون کوتاه شده ولی نکته اینجاست که اینها را در فیلم های دیگر ندیده اید. اصلا اجازه نمی دهند این اتفاق ها بیفتد. در حالی که بحث اصلی من این بود که مامور اطلاعاتی ناراحت می شود، عصبانی می شود، حتی سیگار می کشد. صحنه سیگار کشیدن دو مامور را درآوردند. البته همه جای دنیا کشیدن سیگار در فیلم ها ممنوع شده اما من گفتم یک قهرمان اطلاعاتی می تواند سیگار بکشد؛ مگر در عالم واقع نمی کشد؟ نکته اینجاست که خیلی اتفاقات در این سریال افتاده که در دیگر سریال ها نیفتاده.

در سریال «جستجوگران» محمدعلی سجادی قهرمانش (مسعود رایگان) که مامور مبارزه با مفاسد اقتصادی بود را با سیگار نشان داد اما این صحنه کوتاه شد.

- الان که اجازه نشان دادن سیگار وجود ندارد، مامور اطلاعاتی که اصلا نباید سیگار به دست باشد.

مثال هایی که زدید و گفتید اولین بار در سریال شما برای ماموران امنیتی رخ داده مربوط به سریال های تلویزیونی است دیگر، چون در سینما نمونه های مختلفی از عاشق شدن، تمرد و ... داشته ایم.

- منظورم سریال های تلویزیونی است.

در قسمت های اول چند صحنه تعریف و گریز خوب داشتید که اتفاقا به مضمون جاسوسی سریال خیلی کمک کرد. در ادامه کم می شود و در پایان که باید اوج بگیرد، خبری از آن نیست.

- شاید؛ من این مسئله را رد نمی کنم. اصلا چیزهایی که در فضای مجازی نوشته شده درست است ولی می گویم رفتار ما هم در پرداخت داستان غلط نیست، ضمن اینکه ما نخواستیم اقتدار ماموران امنیتی را زیر سوال ببریم. یادتان باشد در ابتدای داستان مامور امنیتی در داخل موساد منبع دارد که این را هم تا حالا در تلویزیون ندیده ایم چون اینقدر زیرنویس داشت یک عده این چیزها را ندیدند.

اگر فرصت داشتید به شکل دیگر تدوین می کردید که این اتفاق برای سریال رخ ندهد؟

- ما به تلویزیون پیشنهاد دادیم صبر کنید سریال را به طور کامل مونتاژ کنیم و به شما بدهیم. کمبودهایی را هم که داریم در ارمنستان بگیریم.

چرا سیاه و سفید نشد؟

جیرانی در سریال قبلی اش «مرگ تدریجی یک رویا» با الهام از سریال های آمریکایی نوآوری هایی در تیتراژ، خلاصه داستان و روایت قصه داشت. او می خواست در این سریال جدیدش هم اتفاقات جدیدی را در ساختار سریال سازی تلویزیون به وجود بیاورد. یکی از کارهایی که او قصد انجامش را داشت، پخش سریال به طریقه سیاه و سفید بود که در آخرین لحظات تلویزیون با آن مخالفت کرد: «من از همان ابتدا تصمیم این بود که سریال سیاه و سفید پخش شود و بر همین اساس هم در طول تصویربرداری همه طراحی هایم در نورپردازی و ... بر اساس پخش سیاه و سفید انجام شد.

اگر مطمئن بودم که تلویزیون سریال را سیاه و سفید پخش نمی کند، قطعا سکانس های بارانی را طور دیگری می گرفتم که خیلی از نکات در آن لو نرود اما در نهایت تلویزیون تصمیمش بر این شد که سریال را رنگی پخش کند. در هر حال اصرار من برای پخش سیاه و سفید این بود که سردی روابط بیشتر به مخاطب القا شود.»

دفاع فریدون جیرانی از یک رویا


جیرانی همچنین قصد داشت که سریالش را بدون تیتراژ ابتدایی روی آنتن بفرستد که تلویزیون با این مسئله هم مخالفت کرد: «به من گفتند که تماشاگر تلویزیون عادت ندارد سریال را بدون تیتراژ ببیند، باید حتما خلاصه داستان داشته باشد و تیتراژ و بعد سریال شروع شود؛ بنابراین در کمتر از 24 ساعت به ایده این تیتراژی که می بینید رسیدیم.»

مرتضی اصفهانی کیست؟

در تیتراژ سریال نام فردی به نام «مرتضی اصفهانی» به عنوان نویسنده کنار نام جیرانی می آید؛ فردی که اگر نامش را در گوگل سرچ کنید، اطلاعاتی درباره سابقه فیلمنامه نویسی او به دست نمی آورید، مگر همین سریال جیرانی. البته در همین سرچ گوگلی به صفحاتی برمی خورد که نام اصفهانی در کنار نام بهروز افخمی و پروژه «روباه» دیده می شود. او در واقع همان مشاور و رفیق افخمی است که خودش از ماموران قدیمی وزارت اطلاعات است و در اینجا در کنار جیرانی به عنوان فیلمنامه نویس حضور داشته.

جیرانی درباره اینکه چرا نام او به عنوان نویسنده در تیتراژ آمده می گوید: «من حقوق معنوی همه کسانی که کمک می کنند را رعایت می کنم، ضمن اینکه طرح اولیه تعدادی از فیلم های پلیسی جاسوسی که طی این سال ها ساخته شده برای مرتضی است. به گفته خودش، طرح «به رنگ ارغوان» هم متعلق به او بوده. البته من هیچ وقت این موضوع را از حاتمی کیا نپرسیدم و به استناد حرف خودش این را می گویم. در هر حال او در نگارش فیلمنامه «تعبیر وارونه ی رویا» حضور پررنگی داشت و خیلی از موقعیت های داستانی و پیچش های داستان متعلق به اوست.»

چگونگی انتخاب بازیگران

- جیرانی در «تعبیر وارونه ی رویا» ترکیبی از بازیگران سینما و تئاتری را در کنار تعدادی بازیگر جوان و ناشناخته قرار داده بود. او درباره رسیدن به این ترکیب می گوید: «برای نقش ناصر چندین گزینه را مد نظر داشتیم. بعد از بالا و پایین کردن گزینه هایم در نهایت با همفکری رحمان سیفی آزاد به امیر جعفری رسیدیم که آمد. خیلی با هم حرف زدیم و برای این نقش قرارداد بست. فرزین صابونی و الهام کردا را هم رحمان به من معرفی کرد.

البته بازی کردا را در یکی دوتا کار دیده بودم اما از فرزین کاری ندیده بودم. هر دوی شان آمدند و دیدم برای نقش ها مناسب هستند. فرهاد قائمیان هم قرار بود نقش دیگری در این سریال بازی کند ولی در نهایت دیدیم برای نقش محسن روانبخش بهتر است.

نیما نادری را هم ستاره اسکندری به من معرفی کرد. او پسر بزرگ علیرضا نادری است. برای نقش دختر ناصر هم با چند بازیگر صحبت کردیم اما تصمیم بر این شد که از بازیگران ناشناخته استفاده کنیم. از خیلی ها تست گرفتیم و سرانجام آزاده سدیری برای این نقش انتخاب شد.»

 

منبع : برترین ها

آتیش بازدید : 88 نظرات (0)

یک گشت کوتاه در صفحه اینستاگرام تعداد زیادی از فوتبالیست ها در ایام تعطیلات لیگ و قبل از شروع شدن تمرینات تیم ها نشان می داد که در این مدت آقایان فوتبالیست در سفرهایشان به خارج از کشور حسابی استراحت کرده و خودش گذرانده اند.

مجله اینترنتی برترین ها



هفته نامه همشهری جوان - سنا حیدریان: درآمد بالای فوتبالیست ها همیشه سوژه پربحثی برای رسانه ها و مردم عادی بوده است؛ درآمدهایی که باعث شده بیشتر فوتبالیست ها از ساکنان مناطق بالای شهر تهران و صاحب آخرین مدل ترین ماشین های وارد شده به ایران باشند، اما اینها تنها راه های خرج کردن پول های هنگفت جا به جا شده در فوتبال ایران نیست و فوتبالیست ها راه های دیگری هم برای استفاده از پول هایشان دارند.

یک گشت کوتاه در صفحه اینستاگرام تعداد زیادی از فوتبالیست ها در ایام تعطیلات لیگ و قبل از شروع شدن تمرینات تیم ها نشان می داد که در این مدت آقایان فوتبالیست در سفرهایشان به خارج از کشور حسابی استراحت کرده و خودش گذرانده اند.در این میان اما تعدادی از فوتبالیست ها مجبور به خوشگذرانی شده و به اجبار مقصد سفرشان را ینگه دنیا و گشت و گذار در خیابان های نیویورک و کالیفرنیا تعیین کرده اند. این افراد، فوتبالیست هایی هستند که اقامت کشور آمریکا را دارند و حالا برای معتبر نگه داشتن گذرنامه آمریکایی شان باید حداقل سالی یک بار در آمریکا حضور داشته باشند.

امیر قلعه نویی

پای یک پزشک در میان است

 

هرچند امیر قلعه نویی سال هاست گرین کارت آمریکا را دریافت کرده، اما موضوع اقامت آمریکایی او زمانی بیشتر از همیشه مطرح شد که او خبرنگاران را متهم به اجنبی پرستی کرد. همین لقب دادن قلعه نویی به خبرنگاران کافی بود تا مانور دادن روی اقامت آمریکای ژنرال مطرح شود. او که خودش به زندگی کردن در کنار اجنبی ها علاقه دارد.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


از اولین گروه فوتبالی هایی است که برای گرفتن اقامت آمریکا اقدام کرد و حالا گذرنامه آمریکایی دارد. قلعه نویی طی سال های اخیر سفرهای 15 روزه پرتکراری به آمریکا داشته و به واسطه همین سفرها موفق شده گرین کارت آمریکایی اش را دریافت کند؛ گرین کارتی که البته به واسطه دوست پزشکش و کمک ها او موفق به گرفتنش شده است.


احمدرضا عابدزاده

رضایت از امکانات آمریکایی


برخلاف تعدادی از فوتبالیست ها که علاقه ای به علنی کردن اقامت آمریکایی شان ندارند، احمدرضا عابدزاده از فوتبالیست هایی است که درباره اقامت آمریکا و داشتن گرین کارتش خیلی راحت صحبت می کند. او زیاد به آمریکا سفر می کند و و حتی مدت طولانی در این کشور زندگی کرده است. عابدزاده که چند بار برای انجام فعالیت های فوتبالی در ایران اقداماتی انجام داده بود، وقتی با بی مهری مواجه شده، بلافاصله ایده هایش را در آمریکا پیاده کرده.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


او در مورد مدرسه دروازه بانی که قرار بود در ایران راه اندازی کند و بعد همان مدرسه در آمریکا افتتاح شد، می گوید: « از قبل، همه کارها هماهنگ شده بود تا برای بچه های 7 تا 16 سال کلاس آموزشی داشته باشیم. حتی لوازمی را که دلم خواست و مورد نیاز بود، خریدم تا کارها را انجام بدهیم، ولی متاسفانه دیدم ارتباط خوبی که باید با ورزش وجود داشته باشد، وجود ندارد. من هم گفتم پس دور باشم بهتر است. در آمریکا هم زمین دارم، هم وسایلم را. همین طور هوا خوب است و شرایط برای همکاری مناسب کارهایی را که ایرانی ها دوست ندارند انجام دهند با آمریکایی ها انجام می دهم.»


علی دایی

به دنبال بهانه برای خداحافظی


علی دایی سال هاست که گرین کارت آمریکا دارد و تا به حال چند بار خبرهای جدی درباره کوچ ناگهانی او به آمریکا شنیده شده است. حتی گفته می شد یکی از بازی های دوستانه تیم ملی ایران در زمان مربیگری دایی، به این خاطر که همزمان با زمان حضور او در آمریکا برای کارهای اداری شده بود، لغو شده است. او در سال دو بار به ینگه دنیا می رود و دوستانش می گویند دلخوری های فوتبالی او باعث شده که چندباری تصمیم بگیرد برای همیشه به آمریکا برود.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


دایی حتی گاهی در محافل دوستانه به این موضوع اشاره کرده. اما آن را حتمی ندانسته است. علی دایی در صورت خروج از ایران، ساکن لس آنجلس آمریکا خواهدشد، لس آنجلس شهری است که می گویند دایی علاقه زیادی به زندگی در آن دارد.


محمد محمدی

بیزینس فوتبالی در آمریکا

محمد محمدی، دروازه بان سابق استقلال و پرسپولیس هم از چهره های است که مدت ها برای از بین نرفتن امتیاز اقامتش در آمریکا به این کشور رفت و آمد داشت. با این حال محمدی توانست دوره پنج ساله برای تثبیت اقامت و دریافت گذرنامه آمریکایی خود و خانواده اش را با موفقیت پشت سر بگذارد.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


 او در طول فعالیت فوتبالی اش در ایران، سختی ها و هزینه ها دو بار سفر در سال به آمریکا را به جان خرید و بلافاصله بعد از پایان دوران فوتبالش برای همیشه به آمریکا مهاجرت کرد. او در حال حاضر در اورنج کانتی آمریکا زندگی می کند و شرایطی هم برای ادامه فعالیت های فوتبالی اش در این کشور فراهم کرده است. او در آمریکا مدرسه فوتبالی راه انداخته و از این راه بیزینس مورد علاقه اش را دنبال می کند.


افشین پیروانی

پیروانی اولین فوتبالیست شهروند آمریکا


افشین پیروانی اولین فوتبالیستی بود که برای دریافت اقامت آمریکایی اقدام کرد. هرچند او در بحبوحه روی بورس بودن بازیکنان تیم ملی ایران در جام جهانی 98 موفق به دریافت گرین کارتش شد، اما خود او مدعی است که از طریق فوتبال گرین کارتش را نگرفته و به قول خودش اولین فوتبالیستی است که توانسته شهروند آمریکا شود.

 کاپیتان و سرمربی اسبق پرسپولیس در این خصوص می گوید: من از ارتباط های ورزشی استفاده نکردم و به دلیل اینکه همسرم در آنجا تحصیل می کرد، توانستم گرین کار بگیرم. زمانی که به جام جهانی رفتیم من گرین کارت داشتم، تقریبا 15 سالی می شود.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


بعد از آن بود که بقیه فوتبالیست ها برای شهروندشدن در آمریکا اقدام کردند.» پیروانی در پاسخ به انتقاداتی که به شهروند آمریکا شدن بعضی از فوتبالیست ها وارد شده هم می گوید: «این یک مساله شخصی است و ارتباطی به کسی ندارد. هرکس دنبال پیشرفت خودش و خانواده اش است. من این را قبول ندارم که مثلا می گویند اسمش بد است و نباید گرین کارت گرفت. شاید خیلی ها دوست داشته باشند بگیرند و این مسائل نباید ارتباطی به کسی داشته باشد.


وحید طالب لو

به دنبال گرین کارت


وحید طالب لو هم از چهره هایی است که ظاهرا برای دریافت گرین کارت اقدام رده است. او پیش از شروع فصل و در ابتدای حضور پرویز مظلومی در استقلال، همراه با خانواده اش سفری به آمریکا داشت که این سفر از سوی برخی نزدیکانش اقدام برای دریافت گرین کارت آمریکا عنوان شد. این اتفاق در حالی افتاد که طالب لو دفعه قبل که بحث حضورش در آمریکا مطرح شده بود، در مصاحیه ای اعلام کرده بود: «مگر جرم است؟ من یک سفر خانوادگی درام و می خواهم به آمریکا بروم. فکر نمی کنم این موضوع مشکلی داشته باشد.»

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


با توجه به تکرار چندباره سفرهای طالب بو به آمریکا این شایعه قوت می گیرد که او اقدامات لازم برای دریافت گرین کارت را کرده و شاید او هم بعد از پایان دوران فوتبالش احتمالا ایران را ترک کند.


آرش برهانی

بازنشستگی در آمریکا

شنیده ها در مورد برهانی حاکی از این است که او اقدامات لازم برای اقامت در آمریکا را انجام داده و حتی برنامه ریزی اش بر سپری کردن دوران بازنشستگی در آمریکاست. او حتی در تعطیلات پیش از لیگ امسال سفری به آمریکا داشت و در صفحه اینستاگرامش مدام عکس هایی را از حضورش در آمریکا منتشر می کرد.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


 با این حال به نظر می رسد او قصد ندارد علاقه اش را به ادامه زندگی در آمریکا علنی کند. او فصل گذشته هم به دلیل سفر به آمریکا قید همراهی با استقلال در سفر به کیش را زد تا سفر اجباری اش را به آمریکا برای از بین نرفتن امتیاز اقامتش در این کشور به سرانجام برساند. البته شنیده می شود که برهانی بستگانی هم در آمریکا دارد که در هر بار سفر به آمریکا دیداری هم با آنها تازه می کند.


مجید ساعدی فر

چهره فعال در فوتبال و مالک برند «مجید» یکی از افرادی است که کار اقامت تعدادی از فوتبالی ها از جمله امیر قلعه نویی، علی دایی و احمدرضا عابدزاده را انجام داده است. به همین دلیل شایعات جالبی در مورد ارادت قدیمی سرمربی سابق استقلال به ساعدی فرد شنیده می شود. برای مثال عده ای معتقدند قلعه نویی برای اینکه پاسخ آن محبت ساعدی فرد را داده باشد از پیکسل آرم «مجید» روی لباس هایش در تمام مسابقات استفاده می کند و ارادت خاصی به این برند دارد.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


از سوی دیگر، شنیده ها از نقش داشتن فردی به نام خراسانی هم حکایت دارند که یکی از ایرانی های سرشناس در حوزه حمل و نقل در کالیفرنیا به حساب می آید او ظاهرا پیگیر اقدامات فوتبالیست ها و ورزشکاران زیادی برای حضور در آمریکاست.


غیرفوتبالی هایی با اقامت آمریکا

در بین غیرفوتبالی ها سعید معروف، کاپیتان تیم ملی والیبال هم از مهم ترین چهره هایی است که گرین کارت آمریکا گرفته است.

ورزشکاران ایرانی که گرین کارت دارند!


او حتی در سفر تیم ملی والیبال به آمریکا هیچ اقدامی برای گرفتن ویزا انجام نداد و همراه تیم برای گرفتن ویزای سفر به سفارت آمریکا نرفت. چون یک دو سال است گرین کارتش را گرفته و برای ورود به آمریکا نیازی به ویزا ندارد.

 

منبع: برترین ها

آتیش بازدید : 99 نظرات (0)


مجله همشهری سینما 24: مصاحبه مان با ساره بیات کوتاه است اما همین هم نکته هایی دارد؛ آن قدر که کم و بیش شخصیت هنری او را مشخص می کند. ما با او از جدایی نادر از سیمین شروع کردیم و به فیلم محمد رسول الله (ص) رسیدیم؛ فیلمی که این روزها اکران شده و بیات در آن نقشی مهم، حلیمه، را بازی می کند.

وقتی می خواستیم برای این گفت و گو آماده شویم، دنبال مصاحبه ها و مطالب قدیمی شما گشتیم. اما گفت و گوهای زیادی پیدا نکردیم. برای همین گفت و گو هم که خیلی طول کشید تا پیدایتان کردیم. کم حرفید یا دوست ندارید درباره کارتان حرف بزنید؟

شاید هم دلیل سومی وجود دارد؛ حرفی برای گفتن ندارم و برخلاف خیلی از آدم های این روزها خودم را در تمام حوزه ها متخصص و دانای کل نمی دانم. نهایت تلاشم حضور با تمام وجود در فیلم هاست و اگر قرار بر حرف زدن باشد، اثر خلق شده و نتایج آن کافی است. کلا در زندگی شنونده بودن را به گوینده بودن ترجیح می دهم. برای حرف زدن زمان زیاد است.


بازیگر پیشگو نیست!


راستش هرچقدر تلاش کردیم که بدون مراجعه به اطلاعات سایت ها و مجلات، به ساره بیات قبل از «جدایی نادر از سیمین» برسیم و ببینیم چه فیلم یا سریالی بازی کرده، چیزی یادمان نیامد. بعد که مرو کردیم دیدیم هم سریال کار کرده اید هم تئاتر. اما جدایی... در معرفی و جاافتادن شما خیلی نقش داشته؛ درست مثل اتفاقی که برای خسرو شکیبایی در «هامون» افتاد. گاهی رهایی از این قله ممکن نیست. شما الان راضیه جدایی... را فراموش کرده اید؟ از آن نقش خلاص شده اید؟

گرفتار و مبتلا و یا اسیر راضیه نیستم که از آن خلاص شوم یا رهایی یابم، بلکه راضیه یکی از بخش های جذاب و فوق العاده زندگی کاری من محسوب می شود که در مسیر تکامل زندگی کاری ام همراهی بی نظیری با من کرده. کاراکتر راضیه توان من را در ادامه این راه افزایش داده. راضیه برای من انرژی است، نه ایستگاهی که در آن توقف کنم.


برای جداشدن از یک نقش چه می کنید؟ زود می روید سیر یک فیلم دیگر یا نه، می روید مسافرت، کتاب می خوانید، می روید دنبال زندگی شخصی و اصلا به سینما فکر نمی کنید؟ اصلا این قدر درگیر نقش می شوید که نیاز به بازسازی روحی داشته باشید؟

برای جداشدن از نقش قبلی، فیلم جدیدی را شروع می کنم، به همین سادگی. بازیگری یعنی همین. البته نکات شما را رد نمی کنم، به انضمام فاصله زمانی منطقی بین پذیرش دو نقش. ترجیح برای من فاصله بین پذیرش دو نقش زندگی کردن است؛ یعنی همان حرف های شما، یعنی نفس کشیدن، تجربه کردن، شنیدن، تماشاکردن.


بازیگر پیشگو نیست!


اصغر فرهادی برای نزدیک کردن بازیگر به شخصیت های فیلمش کلی طرح و برنامه دارد. مثلا شنیده ایم به شما توصیه کرده که مدتی با چادر و مقنعه رفت و آمد کنید یا پولی در کیفتان نگذارید تا نتوانید چیزهایی را که دوست دارید بخرید. این شیوه نزدیک شدن به نقش را بعدها برای خودتان تکرار کرده اید؟ اصلا چطور به نقش نزدیک می شوید؟ با فاصله با آن طرف می شوید یا در آن حل می شوید؟

سبک آقای فرهادی برای گرفتن بازی از بازیگرانش سبک متفاوت و دشواری است و آثارشان اثبات کرده که این شیوه، شیوه متفاوت و راضی کننده ای است. ضمن این که تسلط آقای فرهادی در این روش غیرقابل انکار است. و در مورد این دعوای قدیمی دنیای بازیگری (حل شدن در نقش و درگیر شدن با آن یا فقط هنر بازیگری)، از تعامل با کارگردان می توان یکی از این دو راه را انتخاب کرد.


برای شخصیت طراحی دارید؟ مثلا می گویید این شخصیت در نقطه A است، بعد کم کم تغییر می کند و به نقطه B می رسد؟

طراحی برای من یعنی فیلمنامه به اضافه شیوه روایت کارگردان. از تلفیق فیلمنامه و کارگردانی می توان به شخصیت پردازی رسید و این اصل مهمی برای من است؛ قرارگرفتن در اتمسفری که توسط کارگردان هدایت می شود و من در آن به ایفای نقش می پردازم. شرایط ایده آل برای بازیگر فیلمنامه سنجیده و کارگردانی درست است که با ضعف یکی از این دو حتما طراحی بازیگر دچار مسئله خواهدشد.




بازیگر پیشگو نیست!

کارنامه تان را که مرور می کنیم می بینیم بیشتر انتخاب هایتان زن هایی اند که مدام با خودشان در کشکمش اند. همه چیز درونی است و آنچه که بیرون دیده می شود تنها سطح ماجراست. از جدایی... تا ناهید و حتی خداحافظی طولانی، نگاه کردن به چهره تان حکایت از یک غم خیلی عمیق دارد که انگار نمی شود از شرش خلاص شد. این انتخاب ها «پیش آمده» یا این که فکر کرده اید در آنها بهتر عمل می کنید؟


یکی از جذابیت های بزرگ بازیگری برای من مواجهه با چالش برای درک یک شخصیت است. برای همین، شخصیت های چندوجهی، خاکستری، حتی مرموز برایم جذابیت بسیاری دارند. شخصیت سطحی احتیاج به بازی ندارد.


شما چطور یک نقش را انتخاب می کنید؟ می خواهیم بدنیم معیارتان دقیقا چیست؛ کارگردان، همکاران، فیلمنامه، حس و حال خودتان، سختی نقش یا چیزهای دیگر...؟ مثلا می شود بگویید بازی در «خواب زده ها» و «خداحافظی طولانی» را برای چه قبول کردید؟

فیلمنامه، کارگردان، عوامل پشت صحنه. همه اینها عوامل موثر در انتخاب من اند که البته منوط به احوالات خودم در آن روزهایم هستند. دلیل انتخاب «خواب زده ها» جواب سوال سوم شماست: پایان دادن به راضیه جدایی... با بازی نازگل مشرقی خواب زده ها؛ دو ژانر و اتمسفر کاملا متفاوت که البته حضور آقای جیرانی انگیزه ام را تقویت می کرد. دلیل انتخاب «خداحافظی طولانی» هم علاقه ام به سینمای فرزاد موتمن بود.


بازی در فیلمی مثل «محمد رسول الله (ص)» برای بازیگران یک ریسک است؛ از یک طرف عوامل حرفه ای بین المللی حضور دارند که کار کردن با آنها جذاب است و از طرف دیگر، در همان مرحله خواندن فیلمنامه می شود مطمئن شد که هیچ شخصیتی جز پیامبر(ص) نقش اصلی نیست و آن قدرها فرصت دیده شدن برای بقیه بازیگرها وجود ندارد. شما چطور با این فیلم برخورد کردید؟

به نظرم تمام بازیگران فیلم «محمد رسول الله (ص)» نقش اصلی اند. برای این که با هر مقدار حضور، در آن، نشانی حضرت را می دهند. یعنی تکمیل شدن یک پازل که با حذف یکی از این نقش ها، طراحی ناقص می شود. برای این که تماشاگر با اتمسفر یا قصه ای از نقش اصلی رو به روست، نه صورت، فیزیک و میمیک او. برای پذیرش حلیمه حتی لحظه ای درنگ نکردم.


بازیگر پیشگو نیست!


فیلم «محمد رسول الله (ص)» از آن نوع فیلم هایی است که بازی رئال به شیوه معمول نمی طلبد، چون آن قدرها روی بازیگر مکث می کند تا شخصیت پردازی کند. طراحی تان برای نقش چه بود؟ راهنمایی ها چه بود؟ قرار بود چطوری بازی کنید و چطور به نظر برسید؟

تعداد و تنوع نقش ها شبیه جزئیات متنوع و پراکنده است، اما جزئیاتی جذاب و مهم که کنار هم قرار گرفتن آنها کلیت مهمی به اسم حضرت رسول (ص) را روایت می کند. بنابراین مهم این است که من در نقش حلیمه که یکی از جزئیات است اما مهم، تمام تلاش خود را برای برقراری ارتباط تماشاگر با کلیت زندگی حضرت رسول انجام بدهم. البته در اهمیت کاراکتر حلیمه همین کافی است که برای بررسی دوران کودکی حضرت، شخصیت حلیمه فصلی جدانشدنی است و بسیار پراهمیت.


حلیمه از معدود نقش های شماست که کشمش درونی ندارد و بیشتر، متمرکز است روی بروز احساس. برای شما هسته مرکزی بازی چه بود؟ می خواهیم بدانیم خودتان در طراحی نقش می خواستید چه جنبه ای از شخصیت بیشتر دیده شود؟ کدام وجه احساسی اش؟ حرف ما درباره آن چیزی است که خودتان به فیلمنامه اضافه کردید و الان دوست دارید دیده شود.

درواقع این تنها نقشی است که اصلا به دیده شدن بازی خودم توجهی نداشتم. آن قدر غرق لذت و عشق معنوی بودم که از خدا خواستم به من نیروی مضاعف عطا کند تا از پس سنگینی این شخصیت بربیایم. فقط دعا می کردم و از خدا می خواستم کمکم کند و هیچ طرح جز ذکر در طول کار یادم نمی آمد. عشق و شیدایی حلیمه به حضرت رسول (ص) و روایت دو فصل زندگی حلیمه قبل و بعد از مواجهه با حضرت، نکات مهم پردازش شخصیت حلیمه بود در بازی من.


ساره بیات، از «جدایی...» تا «محمد رسول الله (ص)»

حلیمه یک شخصیت تاریخی است که قاعدتا نزدیک شدن به آن خیلی سخت است. شما حلیمه خودتان را ساختید یا حلیمه مدنظر مجید مجیدی را؟ یا نه، به این فکر کردید که مثلا باید به تاریخ وفادار باشید و همه چیز را در مطالعات به دست بیاورید؟

همه چیز کاملا توام با تعامل بود؛ تعاملی بود بین کارگردانی کاردان که پناهگاه امنمان بود و منی که ولع داشتم برای حضورم در این کار. من حلیمه خود را ساختم با راهنمایی های آقای مجیدی، با تایید ایشان و با نظارت لحظه لحظه شان بر کل اثر، نه تنها نقش حلیمه. ضمن این که ما برشی از تاریخ را روایت کردیم؛ بنابراین پایبندی به تاریخ و شخصیتی که بعد از آن شکل گرفته نکته بسیار بااهمیتی است.

با آقای شجاع نوری که صحبت کردیم، می گفت هروقت گریم می شد و خط ها روی چهره اش می آمد، انگار استحاله پیدا می کرد و به خود شخصیت عبدالمطلب نزدیک می شد. گریم روی بازی شما چنین تاثیری داشت؟ اصلا عوامل خارجی چه کمکی کردند؟ با ذکر مثال لطفا!

مطمئنا کار تمام عوامل تاثیرش را بر صورت و کارم می گذارد، هرکس به نوع، و سعی می کنم از تمام تلاششان برای رسیدن به بهتر شدنم در اثر استفاده کنم. عوامل خارجی با تحقیق و تفحص بسیار موشکافانه به جزئیات پرداختند. وسواس آنها کارم را دشوارتر می کرد و مدام جدیت را یادآور. حضورشان دلگرمم می کرد و خیالم را آسوده. کاردانی آنها مرا به نقش نزدیک و نزدیک تر می کرد و در انتها بسیار از نتیجه راضی بودم و ارتباط خوبی برقرار می کردم. البته به هیچ وجه نمی شود منکر دانش، تجربه و هنر همکاران وطنی خود شد که همیشه قدران زحمات و انتقال تجربیاتشان در کارهای مختلف به خودم هستم.


جایی گفته اید معمولا بین بد و بدتر انتخاب نمی کنم و همیشه سعی کرده ام بهترین انتخاب ها را داشته باشم. حالا که کارنامه تان را نگاه می کنید بینشان هیچ انتخاب بدی نمی بینید؟

در سینمای ما بازیگر پیشگو نیست، بلکه نهایتا براساس تجربه، هوش و ارزیابی در لحظه تصمیم می گیرد. فیلمنامه خوب و متفاوت برای فرار از تکرارها، کارگردان خوب و یک گروه درجه یک و حرفه ای عواملی هستند که بازیگر را برای پذیرش یک نقش نه تنها راضی، بلکه تشویق می کنند. اما این که خروجی اثر چه خواهد شد و تماشاگر با آن چه برخوردی خواهدکرد پیش بینی اش برای بازیگر کار دشواری است.

آتیش بازدید : 68 نظرات (0)

شعری زیبا و عاشقانه برای شما عزیزان آماده کرده ایم با نام زیر بارانی که نیست که توسط بیتا امیری سروده شده است.

شعر عاشقانه زیر بارانی که نیست

«بی تا امیری» متولد 1361 شهربابک کرمان و دانش آموخته رشته مهندسی برق است.

نام شعر : زیر بارانی که نیست

 

در خیالات خودم, در زیر بارانی که نیست
می رسم با تو به خانه، از خیابانی که نیست
می نشینی روبرویم، خستگی درمیکنی
چای می ریزم برایت، توی فنجانی که نیست

باز ميخندی و ميپرسي, كه حالت بهتر است؟!
باز میخندم که خیلی، گرچه میدانی که نیست
شعر می خوانم برایت، واژه ها گل می کنند
یاس و مریم میگذارم، توی گلدانی که نیست

چشم میدوزم به چشمت، مي شود آیا کمی
دستهایم را بگیری، بین دستانی که نیست..؟!
وقت رفتن می شود، با بغض می گویم نرو...
پشت پایت اشک می ریزم، در ایوانی که نیست

می روی و خانه لبریز از نبودت می شود
باز تنها می شوم، با یاد مهمانی که نیست...!
رفته ای و بعد تو این کار هر روز من است
باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست


منبع: chouk.ir

آتیش بازدید : 95 نظرات (0)

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: تصادف زنجیره ای ۴ دستگاه خودرو در مسیر شمال به جنوب تونل توحید منجر به مصدومیت راننده یکی از خودروها شد.

یک نفر راهی بیمارستان شد

سید جلال ملکی گفت: ساعت ۲۱ و ۵۲ دقیقه شب سه شنبه  وقوع سانحه رانندگی در مسیر شمال به جنوب بزرگراه چمران (محدوده تونل توحید) به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران دو ایستگاه آتش نشانی از دو مسیر رفت و برگشت بزرگراه در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: دراین حادثه راننده یکی از خودروهای سواری (مرد ۴۰ ساله) در داخل اتاقک خودرو محبوس شده بود که نیروهای آتش نشان با رعایت اقدامات ایمنی فرد مصدوم را از داخل خودرو خارج و تحویل عوامل اورژانس دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران افزود: نیروهای آتش نشان پس از ایمن سازی و بازگشایی مسیر، محل را برای بررسی علت وقوع سانحه در اختیار کارشناسان پلیس راهور تصادفات قرار دادند.

منبع: جام جم آنلاین

آتیش بازدید : 87 نظرات (0)

در اینجا اولین تصویر از خبرنگار مجروح ایرانی در سوریه را مشاهده می‌کنید.

سید محمد حسینی خبرنگار صدا و سیما در سوریه، بر اثر اصابت ترکش خمپاره شلیک شده از طرف تروریستها، در استان لاذقیه بشدت مجروح شد. آن طور که حسن شمشادی، خبرنگار پرسابقه کشورمان که بیش از 4 سال در مناطق جنگی سوریه حضور داشت، خبر داده، حسینی اکنون به هوش آمده، اما باید ساعاتی در آی سی یو بماند تا اگر وضعیتش مستقر شد، برای ادامه درمان به دمشق منتقل شود.

146047_188.jpg
محمد حسن حسینی خبرنگار 45 ساله خبرگزاری صداوسیما 20 سال سابقه فعالیت خبری دارد و از یک سال و نیم پیش در دفتر خبرگزاری صداوسیما فعالیت می کند.وی پیش از حضور در دمشق در دفتر بیروت خبرگزاری صداوسیما فعالیت میکرد و درجریان پوشش خبری جنگ 33روزه لبنان حضور چشمگیری داشت.

منبع:شفاف نیوز

آتیش بازدید : 79 نظرات (0)

پسر 22 ساله ای که برای دیدن دختر مورد علاقه اش به خانه او رفته بود پس از بازگشت مادر دختر به خانه، تصمیم به فرار از پنجره گرفت غافل از اینکه با این کار مرگ خود را رقم می زند.

پرونده فوت این جوان در حالی در شعبه 8 بازپرسی دادسرای ویژه جنایی ناحیه 27 تهران در طول 27 روز گذشته در حال رسیدگی بود که بازپرس پرونده قرار منع تعقیب برای این مادر و دختر صادر کرده و پرونده مختومه اعلام شده است. با این حال خانواده متوفی بر این باور هستند که این مادر و دختر باعث مرگ پسرشان شده اند .

یازدهم مرداد ماه امسال ماجرای فوت مشکوک پسر 22 ساله ای که از پنجره یک خانه در یکی از محله های پایتخت سقوط کرده بود به قاضی کشیک قتل گزارش شد.

همزمان با اعلام این خبر تیمی از کارآگاهان اداره دهم به همراه عوامل تنشخیص هویت ،اکیپ حفظ صحنه جرم و پزشکی قانونی به دستور قاضی ایلخانی بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران به محل حادثه اعزام شدند . طبق گزارش های اولیه این پسر جوان که سعید نام داشت از طبقه سوم خانه ای که به عنوان مهمان وارد آن شده بود سقوط کرده و در جا جان باخته بود. پس از انجام آزمایش های اولیه جسد وی برای بررسی بیشتر و تعیین علت دقیق فوت به پزشکی قانونی فرستاده شد و تیمی از کارآگاهان اداره دهم مامور رسیدگی به این ماجرا شدند.

در بازجویی های اولیه از ساکنان این خانه اما نکاتی مطرح شد که احتمال ارتکاب جنایت را کمرنگ می کرد.

پروانه دختر 16 ساله این خانواده که با با این پسر در ارتباط بود در بازجویی ها به ماموران گفت: آن روز مادرم برای انجام کاری از خانه بیرون رفته بود و قراربود که تا ساعت 7 بعد از ظهر برنگردد. من هم در خانه تنها بودم و به همین دلیل به سعید زنگ زدم که به خانه ما بیاید. من مدام می ترسیدم که مبادا مادرم زودتر به خانه مان بازگردد به خاطر همین چند بار به او زنگ زدم و ساعت بازگشتش به خانه را پرسیدم . مادرم گفت ساعت 7 بر می گردد اما فکر کنم به تماس های زیاد من مشکوک شد و حدود ساعت 12 ظهر به خانه برگشت.

پروانه ادامه داد: دستپاچه شده بودم و نمی دانستم چه کنم. به سعید گفتم که برود و داخل کمد دیواری پنهان شود تا در یک زمان مناسب که مادرم حواسش نیست او را به بیرون بفرستم اما اتفاق دیگری رقم خورد. در حالی که استرس داشتم ناگهان متوجه صدای مهیبی شدم که از بیرون آمد وقتی که نگاه کردیم دیدیم سعید بر روی آسفالت خیابان افتاده و تمام اطراف او خونی شده است. بعد از آن هم که همسایه ها به پلیس زنگ زدند و اورژانس هم آمد اما سعید دیگر مرده بود.

مادر پروانه نیز در اظهارات مشابهی حرف های دخترش را تایید کرد. با این حال پدر سعید به عنوان شاکی پرونده پس از حضور در دادسرا اعلام کرد که از این مادر و دختر شکایت دارد چون انها باعث کشته شدن پسرش شدند. با این حال بررسی های کارشناسانه و هم چنین نظریه پزشکی قانونی حکایت از این داشت که هیچ انگیزه جنایی پشت این ماجرا نبوده و این پسر جوان به خاطر اینکه قصد داشت از پنجره به بیرون فرار کند تعادل خودش را از دست داده و به پایین سقوط کرده است .

در پی اعلام نظر قطعی پزشکی قانونی و هم چنین برررسی سایر ادله بازپرس ایلخانی برای پروانه و مادرش قرار منع تعقیب صادر کرد.

منبع: خبر آنلاین

آتیش بازدید : 102 نظرات (0)

شعری زیبا که مضمونی درباره خیانت دارد. این شعر زیبا توسط رضا کیاسالار سروده شده است.

غزلی با مضمون خیانت

غزل زیبای زیر سروده رضا کیاسالار است که مطمئنا از خواندن آن لذت خواهید برد:

دلشوره ام گرفته مبادا تو با یکی . . .
میمیرم از تصور اینکه تو را یکی . .
 
هی فکر میکنم که تو داری چه میکنی
ناخن درست میکنی و مو، برای کی
 
ترجیح میدهم که نخوابم از این به بعد
کابوس دیده ام که بله، بین ما یکی . . .
 
وقتی که زنگ میزنی آشفته میشوم
من را تو اشتباه گرفتی به جای کی
 
دست خودم که نیست، عزیزم، خودت ببین
هر وقت پا گذاشته ای هر کجا، یکی . . .
 
هی حرص و قرص میخورد و دود میشود
هم پای واژه واژه ی این سطرها یکی

 

منبع: رضا کیاسالار

آتیش بازدید : 74 نظرات (0)

بهرام رادان با توجه به غرق شدن یک کودک سوری در دریا متنی را منتشر کرده است.

احساسی شدن بهرام رادان بخاطر مرگ کودک سوری

بهرام رادان احساس خود را نسبت به غرق شدن کودکان آواره سوری در دریا، با انتشار متنی در اینستاگرام بیان کرد.

بازیگر «آتش بس 2» با انتشار عکس زیر در اینستاگرام اندوه خود را از شنیدن خبر غرق شدن این کودکان خردسال در دریا نشان داد.

این بازیگر برای بیان احساس خود از تکه شعری از سهراب سپهری بهره برد، و در اینستاگرام نوشت :

« كودكان احساس، جاى بازى اينجاست. به ياد قربانيان جنگ، پناهجويانى كه به آرزوى يافتن يك ساحل امن خانه و كاشانه خود را رها ميكنند و دل به دریا می‌زنند.»


عکسی که بهرام رادان منتشر کرد

عکسی که بهرام رادان منتشر کرد

 


منبع: khabaronline.ir

آتیش بازدید : 71 نظرات (0)

در چند روز گذشته با انتشار عکس دردناک پیدا شدن جسد یک کودک سوری در دریا بسیاری از هنرمندان به این عکس و خبر واکنش نشان دادند. لیلا حاتمی نیز عکس زیر را منتشر کرده است.

واکنش به غرق شدن کودک سوری در دریا

لیلا حاتمی بازیگر سینمای ایران با انتشار یکی از طرح‌هایی که برای آیلان کردی کودک سوری غرق شده در دریا خلق شده‌اند نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد.

این بازیگر با انتشار طرح زیر نوشت: «خدایا خجالت‌زده‌ام».

آیلان کردی کودک سوری بود که به خاطر جنگ از کوبانی فرار کرده بود و در دریا غرق شد.


طرحی که لیلا حاتمی منتشر کرد

طرحی که لیلا حاتمی منتشر کرد

 

پیدا شدن جنازه او در ترکیه و عکاسی از آن توسط یک خبرنگار ترک همه را شوکه کرد و خیلی‌ها نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند. در شبکه‌های اجتماعی نیز کاربران بسیاری در برابر این اتفاق تلخ موضع‌گیری کردند.



 khabaronline.ir :منبع

آتیش بازدید : 132 نظرات (0)
روز جمعه مراسم ختم مرحوم علی طباطبایی برگزار شد که در این مراسم حضور حبیب و آرمین زارعی جزء نکات جالب مراسم بود.

مراسم ختم مرحوم علی طباطبایی

مراسم ختم مرحوم علی طباطبایی بازیگر سینما بعد از ظهر روز جمعه 13 شهریور ماه با حضور جمعیت مردمی و هنرمندان و ورزشکاران برگزار شد.

از حاشیه های این مراسم می‌توان به حضور حبیب محبیان خواننده لس آنجلسی و آرمین زارعی ( آرمین 2afm ) خواننده زیر زمینی اشاره کرد.


ورود حبیب به مراسم ختم علی طباطبایی

ورود حبیب به مراسم ختم علی طباطبایی


حبیب در مراسم ختم علی طباطبایی

حبیب در مراسم ختم علی طباطبایی


آرمین زارعی در مراسم ختم علی طباطبایی

آرمین زارعی در مراسم ختم علی طباطبایی

  منبع: yjc.ir

آتیش بازدید : 109 نظرات (0)

شبنم قلی خانی عکس جدیدی از خودش پس از زایمان و مادر شدن منتشر کرده است. شبنم قلی خانی در استرالیا زندگی می کند.

عکس شبنم قلی خانی

چند هفته ای از خبر بچه دار شدن شبنم قلی خانی می گذرد.

در این مدت این بازیگر 37 ساله هنوز عکسی از فرزندش را منتشر نکرده است.

شبنم قلی خانی که در استرالیا حضور دارد, عکس زیر را به عنوان جدید ترین عکس خودش منتشر کرده است.

در عکس زیر کالسکه فرزند شبنم قلی خانی دیده می شود!


عکس جدید شبنم قلی خانی

عکس جدید شبنم قلی خانی

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و عکس های شبنم قلی خانی کلیک کنید.



منبع: صفحه شخصی شبنم قلی خانی

آتیش بازدید : 73 نظرات (0)

عامل قتل عام خانوادگی وقتی خود را در محاصره پلیس دید با شلیک گلوله به زندگی‌اش پایان داد.

عصر سه شنبه دهم شهریور صدای شلیک های مداوم سکوت محله رحیم آباد در شهرستان اشنویه را در هم شکست. اهالی سراسیمه به خیابان آمدند و مشاهده کردند داماد سابق یکی از همسایه ها در حالی که مسلح به کلت است از خانه خارج شد.او با مشاهده همسایه ها، با همان سلاحی که در دست داشت به سر خود شلیک کرد و به زندگی اش پایان داد. همسایه ها با مشاهده این صحنه و در حالی که بشدت شوکه شده بودند با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفتند و موضوع را گزارش دادند. دقایقی بعد کارآگاهان جنایی با اعزام به محل جنایت، وارد ساختمان موردنظر شده و با پیکر های غرق در خون زن جوان، زن 50 ساله و یک پسر 4 ساله در حیاط خانه و همچنین جسد زن جوانی که با شلیک گلوله به قتل رسیده بود در زیرزمین ساختمان مواجه شدند. در ادامه جسد زن جوان و شوهر سابق او که در خیابان افتاده بود به پزشکی قانونی و سه مصدوم حادثه به بیمارستان منتقل شدند.

همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیق از پدر خانواده شروع و معلوم شد، دخترشان یک ماه پیش از شوهرش جدا شده و همراه پسر 4 ساله اش نزد آنها آمده اما در این مدت داماد سابق چند بار آنها را تهدید کرده که باید بازگردد و دوباره با او زندگی کند که دخترش حاضر به این کار نبوده و از مرد جوان خواسته دست از مزاحمت ها بردارد، در غیر این صورت از وی شکایت می کند. آخرین خبرها حاکی است که پسر 4 ساله و زن میانسال دیروز بر اثر شدت جراحات جان باخته اند.

منبع: جام جم آنلاین

آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

در اثر تصادف یک خودروی پورشه با یک اتومبیل پارک شده هر دو خودرو دچار آتش سوزی شده و به کلی از بین رفتند.

این تصادف هنگامی رخ داد که خودروی پورشه با سرعت بالا به یک محصول پارک شده برخورد کرد و باعث شد تا 2 اتومبیل کناری خیابان با یکدیگر برخورد کنند.

در این حادثه هیچکس به صورت جدی آسیب ندید اما دو اتومبیل که یکی از آنها پورشه گران​قیمتی بود به کلی نابود شدند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

آتیش بازدید : 91 نظرات (0)

به نقل از خبرگزاری رویترز، انتشار تصویر این کودک سوری که امواج دریا جسد وی را به ساحل آورده بود خشم و ناراحتی گسترده‌ای را در میان افکار عمومی جهان به وجود آورد.

در این تصویر کودک سوری که یک لباس قرمز و شلوار آبی بر تن دارد با صورت بر روی شن‌های ساحل نزدیک بدروم افتاده است نشان دهنده دردها و رنج‌های آوارگانی است که تلاش می‌کنند تا از طریق عبور از دریا و سواحل ترکیه به جزایر یونان برسد.برخی از فعالان در تحلیل این عکس نوشته‌اند این تصویر نشان دهنده شکست جامعه بین الملل در سوریه است و به نوعی هشدار برای رهبران اروپا به شمار می‌آید.

555754.jpg

1818372.jpg

1818373.jpg

روزنامه ایندیپندنت نیز نوشت: اگر تصویر این کودک موضع کشورهای اروپایی را در قبال آوارگان تغییر ندهد پس چه چیزی آن را تغییر می‌دهد. براساس گزارش‌های منتشر شده کودک غرق شده به همراه برادرش و پدر ومادرش در این سفر پرخطر برای رسیدن به یک مکان امن تلاش می‌کردند این کودک یکی از شانزده آواره‌ای است که در نزدیکی سواحل ترکیه غرق شده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که حداقل 12 پناهجو هنگام سفر از ترکیه به یونان خفه شده‌اند.یکی از افرادی که جان خود را از دست داده است، کودک نوپایی است که امواج دریا جسد او را به ساحل برده است.پزشکان بدون مرز می‌گوید ناوهای این سازمان امدادرسان، با کمک نیروی دریایی ایتالیا هزار و دویست پناهجو را از سواحل لیبی نجات داده‌اند.

در همین حال بیش از 4000 مهاجر و پناهجو از شبانه‌روز گذشته وارد یونان شده‌اند.در اتریش، پلیس این کشور ۲۴ تبعه افغانستان را که در کامیونی سرپوشیده و بدون جریان هوا بودند، نجات داده و گفته است این افراد در شرف خفگی بودند.

این در حالی است که صدها پناهجو در مجارستان برای دومین روز متوالی به تصمیم مقام‌های این کشور برای جلوگیری از سفر آنها به آلمان و سایر کشورهای اروپایی اعتراض کردند.کشورهای عضو اتحادیه اروپا هنوز برای اجرای یک سیاست واحد در قبال این پناهجویان اشتراک نظر ندارند.ایتالیا و یونان از حجم بالای پناهجویان ورودی به خاک خود شکایت کرده‌اند.در تحولی جدید، به دنبال درخواست دولت آلمان، در مرزهای ایتالیا و اتریش از این پس کنترل‌های مرزی صورت می‌گیرد.

منبع: ایسنا

آتیش بازدید : 96 نظرات (0)

بازی شبانه روزی رایانه ای به مدت یک ماه و خودداری از استراحت و تغذیه کافی سبب مرگ یک نوجوان روسی شد.

 روزنامه ماسکوفسکی کامسامولتس روز چهارشنبه نوشت: یک نوجوان 17 ساله در جمهوری باشقیرستان که از یک ماه پیش به صورت تقریبا مداوم و بدون تغذیه و استراحت لازم به بازی رایانه ای مشغول شده بود، سه شنبه شب بیهوش شد و در مسیر انتقال به بیمارستان جان سپرد.

نوجوان جان باخته همچنین سال گذشته به دلیل مجموعا حدود 80 روز بازی رایانه ای، هشدارهای تهدید سلامتی روحی و جسمی را از خانواده و پزشکان دریافت کرده بود. گزارش اعلام شده از این پرونده نشان می دهد که افراط در بازی های رایانه ای تمام نیرو و توان نوجوان باشقیرستانی را گرفته بود.

اعتیاد به اینترنت و رایانه افزون بر ایجاد عوارض شدید جسمی و روحی، احتمال بروز مرگ ناگهانی بویژه بین کودکان و نوجوانان را بر اثر کم تحرکی و بی توجهی به تغذیه و استراحت در پی دارد. چندی پیش نیز رسانه ها خبر از مرگ یک شهروند چینی، یک جوان مالزیایی و همچنین مرد تایوانی به دلیل افراط در انجام بازی های رایانه ای خبر داده بودند.

منبع: جام جم آنلاین

آتیش بازدید : 81 نظرات (0)

نتانیاهو بارها به صورت علنی در مخالفت با توافق هسته ای صحبت کرده است. وی همچنین با حضور در کنگره آمریکا و سخنرانی علیه توافق هسته ای، موجب خشم و ناراحتی مقام های کاخ سفید شده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی بار دیگر بر مخالفت با توافق هسته ای ایران تاکید کرده و از تلاش های خود برای به شکست کشاندن توافق حمایت نموده است که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز گذشته 34 رای لازم برای حفظ وتوی احتمالی قطعنامه کنگره در مخالفت با توافق را کسب کرده است.

نتانیاهو بارها به صورت علنی در مخالفت با توافق هسته ای صحبت کرده است. وی همچنین با حضور در کنگره آمریکا و سخنرانی علیه توافق هسته ای، موجب خشم و ناراحتی مقام های کاخ سفید شده است.

نتانیاهو که مخالفانش وی را به ضربه زدن به روابط تل آویو و واشنگتن متهم کرده اند، امروز پنج شنبه گفت: این مساله برای وی اهمیت داشته است که نگرانی های تل آویو را نشان داده است.

وی بارها مدعی شده است که توافق هسته ای نمی تواند مسیر ایران برای دستیابی به سلاح اتمی را مسدود کند.

وی ادعا کرد: لغو تحریمها بر اساس توافقنامه، به ایران اجازه خواهد داد تا به نیروهای نظامی خاورمیانه از جمله حزب الله و حماس که دشمنان اسرائیل به شمار می روند، کمک های بیشتری ارائه دهد.

نتانیاهو گفت: این مساله مهم است که افکار عمومی مردم آمریکا به این واقعیت رسیدند که ایران دشمن آمریکا است و اسرائیل متحد آمریکا خواهد بود.

تلاش نتانیاهو برای مخالفت با توافق هسته ای ایران موجب تیرگی شدید روابط وی با اوباما شده است.

حمایت باربارا میکولسکی سناتور دموکرات از توافق هسته ای ایران موجب شد تا اوباما 34 رای لازم برای حفظ وتوی احتمالی خود به قطعنامه مخالفت کنگره با توافق هسته ای را به دست آورد.

منبع: تسنیم

آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

 وزیر صنعت، معدن و تجارت بالاخره در مقابل کمپین خرید خودرو صفر ممنوع، راضی به صدور دستور تحول در صنعت خودرو شد.

دستور نعمت‌زاده به خودروسازان برای تحول و بهبود کیفیت صادر شد

وزیر صنعت دولت یازدهم پس از کش و قوس‌های فراوان با صدور دستوری که امروز توسط سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو قرائت شد، به خودروسازان دستور داد تا برای بهبود کیفیت و تحول جدی در صنعت خودرو اقدام کنند. به نظر می‌رسد، مردم حالا منتظر تمکین خودروسازان به این دستور هستند. اکنون خودروسازان در برابر آزمونی سخت قرار گرفته و درصورت عدم تدبیر مسئله قیمت و کیفیت خودروی ملی، هم زمان دربرابر دولت و مردم قرار خواهند گرفت. انتشار خبر کاهش ظرفیت تولید خودرو و تمدید تعطیلات تابستانی در ایران خودرو و فروش نرفتن ۳۰ هزار خودرو سایپا در چند وقت اخیر موجی از رضایت در بین مردم را به دنبال داشت.

با بالا گرفتن انتقادات و جبهه گیری مردم در برابر خودروسازان داخلی امروز خبری منتشر شد که نشان دهنده عقب نشینی دولت در برابر خواسته مردم بود.

بر همین اساس وزیر صنعت دستور تشکیل ستاد ویژه تحول و بهبود کیفیت در صنعت خودرو را با مشارکت کلیه ذینفعان این صنعت داد و معاونت امور صنایع این وزارتخانه را مسئول پیگیری وظایف محوله در این رابطه کرد.

ساسان قربانی سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو با اشاره به برگزاری سی و سومین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو با حضور تمامی اعضا به اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه پرداخت.

به گفته قربانی ،‌نعمت زاده در بخش دیگری از سخنان خود در این جلسه بر ضرورت مشتری مداری و جلب رضایت مشتری از نظر تولید محصولات و خودروهای با کیفیت بالا تاکید کرد و گفت: ما حق تحویل خودروی معیوب به مشتری را نداریم و در این رابطه باید پایش کیفیت به صورت ماهانه صورت بگیرد تا بتوانیم کنترل دقیقی بر محصولات تولیدی داشته باشیم.وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین تاکیدکرد: ما نباید عیب خود را مخفی کنیم، چرا که وقتی اشکالات را مطرح و صادقانه با مشتریان برخورد می کنیم قطعا پاسخ درست دریافت خواهیم کرد.وی ادامه داد: در مقابل خطاهایی که خودروسازان مرتکب می شوند باید طبق دستورالعمل و قوانین مصوب هزینه آن را به مشتری پرداخت کنند.

منبع: میزان

آتیش بازدید : 96 نظرات (0)

هرکس دوست دارد زندگی رسول خدا را تبیین کند، بهتر است سنت او را منتشر کند نه اینکه مانند این مفسدان عمل کند و ما در مورد مشاهده و نمایش این فیلم هشدار می دهیم

اظهار نظر مفتی عربستان درباره فیلم حضرت محمد(ص)

شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی و رئیس هیئت علمای عربستان در گفتگویی با الحیاة گفت: نمایش فیلم «محمد رسول الله ص» شرعا جایز نیست.

 

وی این فیلم را فیلمی مجوسی و اسلام ستیزانه توصیف کرد و در مورد نمایش آن هشدار داد.

 

مفتی عربستان بدون اشاره به محتوای این فیلم تاکید کرد: رسول الله(ص) از این فیلم و صفاتی که در آن به وی نسبت داده شده به دور است و غیر واقع را به نمایش می گذارد و موجب استهزاء به پیامبر و جایگاه وی بوده زیرا اقدامی فاجرانه(!!!) و به دور از دین و موجب تخریب چهره اسلام است.

وی افزود: هرکس دوست دارد زندگی رسول خدا را تبیین کند، بهتر است سنت او را منتشر کند نه اینکه مانند این مفسدان عمل کند و ما در مورد مشاهده و نمایش این فیلم هشدار می دهیم زیرا سازندگان این فیلم امین نیستند و عادت آنها دروغ گویی است.

 

خاطر نشان می شود یکی از مصیبت های کنونی در جهان اسلام، وجهه زشت و خشنی است که به لطف همین آقای آل الشیخ و تکفیری ها از اسلام به نمایش گذاشته اند و فیلم محمد(ص) می کوشد تا اندازه ای، به معرفی چهره حقیقی پیامبر گرامی اسلام بپردازد و مخالفت حقیرانه مفتی اعظم(!) عربستان با این فیلم، بیانگر نوعی درماندگی و عجز از سوی کسانی است که نه تنها هنری در معرفی پیامبر نداشته اند که با فتواها و رفتارهای خود، چهره ای خشن و غیرمنطقی از اسلام و پیامبرش به نمایش گذاشته اند.


منبع : yjc.ir

آتیش بازدید : 75 نظرات (0)

در دیدارهای دوستانه‌ای که برگزار شد آرژانتین و آمریکا حریفان‌شان را شکست دادند و مکزیک متوقف شد.

با توجه به تعطیلی لیگ‌های فوتبال، بازی‌های ملی در حال برگزاری هستند. تیم‌هایی که در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2018 بازی ندارند، در دیدارهای دوستانه‌ای به مصاف حریفان رفتند.

تیم ملی فوتبال آرژانتین در دیداری تدارکاتی مقابل بولیوی به میدان رفت که موفق شد با نتیجه پرگل هفت بر صفر به برتری برسد. در این دیدار، ازکوئل لاوتزی(Ezequiel Lavezzi) در دقیقه‌های 5 و 41، سرخیو آگوئرو(Sergio Agüero) 33 و 60، لیونل مسی(Lionel Messi) 67 و 76 و آنخل کوریا(Ángel Correa) 84 برای آلبی سلسته گلزنی کردند. آرژانتین در دیدار بعدی خود نیز در دیداری دوستانه روز چهارشنبه این هفته مقابل مکزیک به میدان خواهد رفت.

تیم ملی فوتبال آمریکا هم با دو گلی که جوزی آلتیدور(Jozy Altidore) در دقیقه‌های 59 و 69 وارد دروازه حریف کرد در مقابل تنها گل دنیل چاوز(Daniel Chávez) در دقیقه 20 برای پرو موفق شد با نتیجه دو بر یک حریفش را شکست دهد.

نتیجه سایر دیدارهای دوستانه به شرح زیر است:

ونزوئلا صفر - هندوراس 3

پاناما صفر - اروگوئه یک

مکزیک 3 - ترینیداد و توباگو 3


منبع:isna.ir

آتیش بازدید : 67 نظرات (0)

رسانه های فوتبالی روسیه درخشش سردار آزمون در تیم ملی ایران را پوشش دادند و از این بازیکن ایرانی به عنوان علی دایی آینده فوتبال ایران خبر دادند.

سردار آزمون بازیکن جوان ایرانی که یکی از استعدادهای برتر فوتبالی در ایران محسوب می شود در چند سال گذشته توانسته با درخشش در روبین کازان(Rubin Kazan) و روستوف(Rostov) نامی برای خود دست و پا کند و در تیم ملی ایران نیز به خوبی گلزنی کند.

در حالی که همه علاقه مندان به فوتبال منتظر بودند تا آزمون را در تیمی بزرگ ببینند این بازیکن فعلا ترجیح داده است تا قبل از جام جهانی 2018 در روسیه باقی بماند. او تاکنون طی 11 بازی ملی 7 گل برای ایران به ثمر رسانده است و می تواند با ادامه این روند سال ها به مهاجم اول تیم ملی ایران تبدیل شود و نام علی دایی را زنده کند. این بازیکن ایرانی در بازی با گوام موفق شد دو گل به ثمر برساند و یک پنالتی بگیرد و همکاری خوبی در گل های بعدی ایران داشته باشد تا بهترین بازیکن میدان شود.

پایگاه ایرنتی championed روسیه با تمجید از این بازیکن جوان نوشت: آزمون یکی از ستاره های آخر هفته فوتبال جهان بود که توانست در تیم ملی کشورش بدرخشد و پاسخ اعتماد کی روش(Carlos Queiroz) را بدهد. این مربی پرتغالی بعد از جام جهانی تغییر و تحولات زیادی ایجاد کرده است که یکی از آن ها بازی دادن به سردار آزمون مهاجم روستوف بوده است که این بازیکن نیز با گلزنی و بازی های خوب خود به خوبی پاسخ کی روش را داده است.

روزنامه گاتزتا روسیه نیز با تمجید از این بازیکن جوان نوشت: قدرت سردار آزمون تنها به پا خلاصه نمی شود و او روی ضربات سر نیز تبحر ویژه ای دارد و این موضوع را بار دیگر در تیم ملی ایران نشان داد. او با این روند می توانند مانند علی دایی شود چرا که اکثر توانایی های دایی را دارد.

سردار آزمون این فصل در تیم روستوف بازی می‌کند و بلافاصله بعد از بازی با هند راهی روسیه خواهد شد تا تیمش را در بازی های لیگ روسیه همراهی کند.


منبع:isna.ir

آتیش بازدید : 79 نظرات (0)

باراک اوباما در پایان هم به شوخی نوشته است که امیدوارم اگر موفق به ملاقات او شدم، یک زردآلو برای من کنار گذاشته باشد.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا با حساب رسمی خود برای عکس یک پدر و پسر ایرانی در تبریز کامنت گذاشت.عکسی از یک پدر و پسر تبریزی در صفحه فیس‌بوکی "آدم‌های نیویورک" منتشر شد که واکنش صفحه فیس‌بوک کاخ سفید را به دنبال داشت. در این عکس داستان پسری ۱۰ ساله روایت می‌شود که بسیار عاطفی است و دوست دارد که به دیگران کمک کند.

پدرش تعریف می‌کند که وقتی ۵ ساله بوده با او به میوه‌فروشی رفته و یک کیلو زردآلو خریده‌اند. پسرک می‌خواهد که کیسه زردآلو‌ها را خودش بیاورد و پدر به او اجازه می‌دهد. در تمام راه برگشت به خانه پسرک پشت پدر در حرکت بود تا این که پدر از درخواست یک زردآلو می‌کند. پسر جواب می‌دهد: نمی‌توانم! همه زردآلوها را بخشیده‌ام.

629362_990.jpg

پدر این پسر بچه نوشته بود: همان‌جا فهمیدم که یک انسان بشردوست تربیت کرده‌ام. اوباما در کامنتی برای این پسربچه نوشته است: "امیدوارم این مرد جوان هرگز تمایلش را برای کمک به دیگران از دست ندهد. من هم به تلاش‌هایم برای ساختن جهانی بهتر ادامه خواهم داد؛ جهانی که این جوان و همه جوانان مشابه او به استحقاق واقعی خودشان برسند."باراک اوباما در پایان هم به شوخی نوشته است که "امیدوارم اگر موفق به ملاقات او شدم، یک زردآلو برای من کنار گذاشته باشد."

منبع: پارسینه

آتیش بازدید : 78 نظرات (0)

پانته‌آ مهدی‌نیا عنوان کرد به یاد دارم روزی که رهبر معظم انقلاب برای بازدید به لوکیشن فیلم تشریف آوردند و ما قسمت‌هایی از فیلم را بدون رتوش برای اولین بار دیدیم، همه عوامل شروع به گریه کردند.

آتیش بازدید : 98 نظرات (0)

درست از روزی که ازدواج کرده، علاقه مند به فوتبال هم شده است. خودش می گوید این جذابیت و هیجان فوتبالی را مدیون همسرش است. حالا به عنوان یک هوادار پروپاقرص فوتبال، از دغدغه هایش می گوید و از علی دایی و علی کفاشیان به عنوان نمادهای فوتبالی ایران. میهمان این هفته غیرورزشی مان، نیوشا ضیغمی است. بازیگری که همین چند روز قبل، در جشنواره روسیه به عنوان بهترین بازیگر انتخاب شد و سابقه ای طولانی در سینمای ایران دارد.

آتیش بازدید : 89 نظرات (0)

اوج واردات خودروهای لوکس در سال‌های اخیر علاوه بر آن که از جنبه‌های مختلف همچون خروج میلیاردها دلار ارز از کشور، ترویج فاصله طبقاتی و مانور تجمل در جامعه مورد انتقاد است، برای رانندگان سایر خودروها هم دردسر ایجاد کرده است.

آتیش بازدید : 71 نظرات (0)

گزاف نیست اگر بگویم ساختار جدید سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را دو نفر شکل داده و به پیش می‌برند؛ یکی محمدجواد ظریف و دیگری قاسم سلیمانی. یکی زمام دستگاه دیپلماسی کشور را به دست دارد و دیگری در عرصه جهاد و مقاومت، به دفاع از کیان اسلامی کمر بسته است.

آتیش بازدید : 86 نظرات (0)

شاخه دانشجویی جنبش حماس با برگزاری نمایشگاهی تصویری از شش سلول زندان‌های «القسام» به نمایش گذاشته و نام سه نظامی اسیر اسرائیلی را بر روی سه سلول نوشته و بر روی سه سلول باقی‌مانده علامت سوال گذاشته است.

تعداد صفحات : 16

درباره ما
بروز ترین اتفاقات ایران و جهان
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 639
  • کل نظرات : 38
  • افراد آنلاین : 84
  • تعداد اعضا : 10
  • آی پی امروز : 263
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 463
  • باردید دیروز : 209
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 672
  • بازدید ماه : 672
  • بازدید سال : 35,636
  • بازدید کلی : 143,530